Last news in Fakti

10 Май, 2021 16:29 1 257 0

Златан Ибрахимович се контузи - под въпрос е за Европейското

  • ибрахимович-
  • контузия-
  • европейско първенство-
  • милан-
  • ювентус

Шведът изпитва болки в коляното след дербито с Ювентус

Златан Ибрахимович се контузи - под въпрос е за Европейското - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Милан Златан Ибрахимович е под въпрос за предстоящото Европейско първенство, след като получи контузия по време на дербито с Ювентус. В средата на второто полувреме, докато преследваше една топка в центъра на терена, нападателят се свлече на земята, без да има видима причина.

Според Goal.com Златан е получил контузия в коляното, която може да го извади от сметките на националния селекционер на Швеция за Европейското първенство. Очаква се днес или утре Ибра да мина обстойни медицински прегледи, за да стане ясно колко точно време ще трябва да се възстановява.

"Ибрахимович не бе напълно готов за мача. В момента чувства болка в коляното, но се надяваме, че не е нищо сериозно", каза след края на мача с Юве треньорът на Милан Стефано Пиоли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА