11 Май, 2021 10:43 2 846 2

Ужас: Пребиха жестоко футболен шеф пред ресторант

  • спартак москва-
  • футбол-
  • бой-
  • русия-
  • побой

Фетисов отнесъл сериозни удари и бил повален на земята, където нападателите продължили да го ритат

Ужас: Пребиха жестоко футболен шеф пред ресторант - 1


Футболен шеф е станал жертва на жесток побой пред ресторант, а пораженията за него са доста сериозни. Директорът на департамента за връзки с обществеността към Спартак (Москва) Антон Фетисов напускал заведението със своята съпруга, когато попаднал на група хора, които му се нахвърлили.

Фетисов отнесъл сериозни удари и бил повален на земята, където нападателите продължили да го ритат. Жертвата е откарана в болница и настанена в реанимация. За момента е в съзнание, но има доста наранявания и сериозна черепно-мозъчна травма. Полицията вече е започнала разследване на инцидента. Иззети са записите от охранителните камери на ресторанта.

„Възмутен съм! Често съм изключително критичен към работата на Антон Фетисов. Не се отказвам от думите си, но това е зверство. Вероятно става дума за пияни хора, но това са само предположения. Пожелавам му да е силен заради своето семейство“, обяви известният руски журналист Василий Уткин в социалните мрежи.

За момента няма яснота дали нападението над Фетисов е свързано с професионалните му задължения. Часове преди инцидента Спартак (Москва) победи Химки с 2:1 след обрат в мач от 29 кръг на руското първенство. Спартак е на второ място в класирането с 56 точки, на шест зад Зенит и на три пред Локомотив (Москва).


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ужас е статията

    0 1 Отговор
    За убитите деца ученици по-горе, а не тази!!!