Last news in Fakti

12 Май, 2021 14:24 1 373 0

Босът на Ла Лига откровено нападна президента на Реал Мадрид

  • ла лига-
  • хавиер тебас-
  • футбол-
  • флорентино перес-
  • реал мадрид-
  • европейска суперлига

Тебас смята, че Суперлигата е една огромна грешка, която никога не бива да се повтаря

Босът на Ла Лига откровено нападна президента на Реал Мадрид - 1

Босът на Ла Лига Хавиер Тебас откровено нападна президента на Реал Мадрид Флорентино Перес. Тебас смята, че Суперлигата е една огромна грешка, която никога не бива да се повтаря.

Той също така допълни, че Перес не обича да губи и никога няма да признае грешката си.

„Аз и Флорентино имаме различно мнение за футбола. Всички отбори заслужават равен шанс, докато той вижда нещата по друг начин. Това е негово право, но се радвам, че Суперлигата не се случи и проектът пропадна. Зная, че той продължава да настоява, че един ден ще постигне своята цел, но не се учудвам. Перес никога няма да признае, че е загубил, което е лошо, защото човек трябва да приема достойно загубите. Каквото и да се случи, човек като него рядко признава грешките си, но всеки сам носи отговорност за своите действия“, сподели шефът на Ла Лига.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА