14 Май, 2021 16:44 4 578 2

Изритаха футболист заради красивата му и секси съпруга

  • марко весович-
  • футбол-
  • легия варшава-
  • съпруга-
  • тамара-
  • секси

Когато най-добрият футболист се контузи, защото дава 101% на клуба, а вие го оставите сам в инвалидна количка да пътува до Франция за операция, това семейство ли е? 

Изритаха футболист заради красивата му и секси съпруга - 1
Снимка: Instagram

Полският шампион Легия няма да удължи договора на един от най-добрите си играчи - черногорския национал Марко Весович. А причината за решението е красивата му съпруга Тамара, която извади скандални неща от кухнята на отбора в социалните мрежи. Самият Марко дълго време бе контузен, а когато се възстанови, от клуба го пратиха да си връща формата във втория отбор.

"Когато най-добрият футболист се контузи, защото дава 101% на клуба, а вие го оставите сам в инвалидна количка да пътува до Франция за операция, това семейство ли е?

Когато му кажете, че не можете да покриете разходите му за операция и рехабилитация, това семейство ли е? Когато му кажете да спре възстановяването си и спешно да се върне в клуба, въпреки че дори не е готов на 80%, защото нямате лекар, това семейство ли е?


Когато му кажете, че първо трябва да играе в четвърта лига, в калта, за да се бори за първия отбор, когато не го уважавате и не му позволявате да играе нито минута, това семейство ли е?”, написа Тамара в своя профил в Инстаграм.


От клуба веднага организираха пресконференция, на която обясниха, че договорът му няма да бъде подновен, а за това трябва да се сърди на половинката си. Шефовете обясниха, че са били готови с предложение за договор преди поста на Тамара.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По-добре

    11 1 Отговор
    Спасил се е завалията!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.