17 Май, 2021 22:34 1 699 7

„Левски“ и „Царско село“ не излъчиха победител

  • левски-
  • царско село-
  • efbet лига-
  • 1:1

Софийските клубове повториха случилото се по-рано днес между Ботев (Пловдив) и Черно море - 1:1

„Левски“ и „Царско село“ не излъчиха победител - 1
Снимка: dsport

„Левски“ и „Царско село“ завършиха 1:1 на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“. Гостите поведоха в 63-ата минута чрез Кордейро, а „сините“ изравниха 10 по-късно чрез Боби Цонев.

Във втората минута Мартин Петков центрира в наказателното поле, а намесата на Джони Пласид не бе убедителна, но последва нарушение срещу стража на гостите.

В 13-ата минута стражът на гостите спаси изстрел с левия крак на Драган Михайлович.

В 24-ата минута Стефан Христов получи от Димитър Костадинов, отправи удар и уцели напречната греда.

В 35-ата минута Патрик-Габриел Галчев центрира към Билал Бари, но мароканецът стреля над вратата на Джони Пласид. В ответната атака Димитър Костадинов отправи удар от границата на наказателното поле, но Микулич улови.

В 41-ата минута Андриан Краев стреля от границата на наказателното поле, но в напречната греда.

В 50-ата минута след центриране от корнер Живко Атанасов стреля с глава, но Пласид улови. В 52-ата Начо Монсалве сбърка, което позволи на Стефан Христов да играе с топката, нападателят на гостите опита пас в наказателното поле, който обаче бе блокиран от Живко Атанасов. "Червените" имаха претенции за дузпа, след като топката се удари в ръката на Атанасов, но Ивелин Занев не отсъди наказателен удар. В ответната атака и "сините" поискаха дузпа за нарушение на Попадийн срещу Здравко Димитров, но съдията отново не посочи бялата точка.

В 58-ата минута Христо Попадийн не беше изгонен за грубо нарушение срещу Здравко Димитров. Минута след това близнаците Цоневи се появиха на терена на местата на Андриан Краев и Здравко Димитров.

В 63-ата минута гостите поведоха в резултата с гол на Андерсон Кордейро, който стреля от дъгата на наказателното поле. В 68-ата минута Борислав Цонев даде пас на Драган Михайлович, но Джони Пласид се отличи с добро спасяване с крак.

В 72-ата минута Джони Пласид препъна Мартин Петков и Ивелин Занев посочи бялата точка. Зад топката застана Борислав Цонев, който прати Джони Пласид в обратния ъгъл и изравни резултата.

Две минути след попадението Пласид спаси удар на Мартин Петков.

В 75-ата минута Дилан Мертенс стреля от границата на наказателното поле, а Микулич успя да избие.

В 78-ата хърватският страж на „Левски“ направи поредно хубаво спасяване след изстрел на Стефан Христов отблизо.

До края на мача двата тима се хвърлиха в здрава битка, но до нови попадения не се стигна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GRUH

    13 3 Отговор
    СЕГА С ЦАРСКО СЕЛО, ДОГОДИНА С НАЩТО СЕЛО

    Коментиран от #2

  • 2 ЖФС

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "GRUH":

    За какво ни е цирк, като имаме БФС?
    Последната изява на манежа на този цирк е с един мач, който първо бе отменен, после бе присъден като служебна победа, а сега отново е насрочен.

    Ясно - когато собственикът на единия отбор (Найденов) е и генерален спонсор на първенството, ставаш гъвкав и отстъпчив. Защото може да стане така, че "Ефбет Лига" изведнъж да остане само "Лига". И едни пари да се загубят.

    Но трябва по някакъв начин да си последователен. Не може едната седмица да откажеш да отложиш мач, защото няма дати, на които да се играе, а следващата да намериш такива и да върнеш времето, отменяйки решението за служебен резултат.

    Въвежда се ВАР само за плейофната фаза и изведнъж за три кръга се дават три дузпи и три червени картона срещу хегемона. Колкото за три години не сме видели. Обаче, и това е важно уточнение, когато този тим вече е шампион. И сега пак ни подготвят за "важното" решение - догодина ВАР да имало пак само за плейофната фаза. Вече започнаха да говорят по темата и да го подхвърлят в пространството. Ами, защо направо да въведем едно правило - дузпа и червен картон срещу шампиона само, след като е станал вече такъв и математически.
  • 3 3.14К

    16 3 Отговор
    И с ВАР и с гипс 100% дузпа за Царско село не беше отсъдена.Сега Т. Русев и Касабов ще ни надуят главите с прераждането след влизането.на близнаците. И нито дума за откровените симулации и селското ритане позволено от съдията. Даже Лудогорец не са толкова отвратителни като.отбор.
  • 4 ФЪН

    10 3 Отговор
    добре че пак съдията ги спаси с една спорна дузпа !!
  • 5 Мим33

    5 0 Отговор
    До сега Бари,с ни що не е показал,че засужава да е в Левски.Не е ясно какво толкова е видял в него Славишата,защото до колкото знаем,той го искаше.Даже и той е един от виновните Левски да не победи.Сираков много трябва да помисли,за новия сезон
  • 6 💩💩💩

    11 1 Отговор
    Толкова ми е изпротивяло това реферско отборче, че дано фалира и се махне по-скоро, че сериозно ми се е доповръщало от безобразното евтино порно, дето го пропагандира за аматьорско подобие на футбол. Поне след тоя мач сме наясно, че родните рефери никакви жертви не са, ами користни златолюбци и измамници.

    Коментиран от #7

  • 7 Левски 1914

    3 9 Отговор

    До коментар #6 от "💩💩💩":

    То който трябваше ФАЛИРА на 09 09 2016г.