17 Май, 2021 17:27 1 512 2

От Левски обявиха част от плановете за рождения ден на клуба

  • левски-
  • рожден ден-
  • програма

Работещите в клуба ще посетят театрална поставка „Мъже под чехъл“

Отборът на Левски обяви част от програмата по повод честването на 107 години от основаването на клуба на 24 май.

„Сините“ ще посетят театрална поставка „Мъже под чехъл“. От клуба поясняват, че спектакълът ще е естествен израз на завета Левски да изгражда не само успешни футболисти, но и да възпитава в тях високи дух и ценностна система.

Eто цялото съобщение на "сините":

Навръх светлия български празник - 24 май, „ПФК Левски“ прибавя още една година в календара на своята история. Клубът, покорил десетки футболни върхове, продължава да добавя нови щрихи към своя летопис със същата енергия и всеотдайност, които подтикнаха групата ученици от Втора мъжка гимназия преди 107 години да основат клуба в деня на българската азбука, просвета и култура.

Със самото създаване на тима в деня на писмеността, „ПФК Левски“ приема призванието да е нещо повече от футболен отбор и да изпълнява мисия. Мисия, свързана с изграждането на ценностна система от добродетели във възпитаниците на клуба и в публиката, което поражда самоуважение и предизвиква уважението на другите.

Това е причината школата на „ПФК Левски“ да оформя не само шлифовани таланти, но и победители по дух и призвание. Показателни в това отношение са фактите - отборът е 26 пъти шампион на България, печели 25 Национални купи и три Суперкупи на страната, а в европейските клубни турнири „Левски“ е достигал три пъти четвъртфинал в турнира за Купата на националните купи и два пъти в турнира за Купата на УЕФА. „Левски“ е първият български отбор, който участва в групите на Европейската шампионска лига през сезон 2006/2007. По време на незабравимото футболно лято на 1994 г., когато България става четвърта футболна сила в света, отново школата на „Герена“ излъчва седем души за националния отбор, начело с капитана Борислав Михайлов и нападателя Наско Сираков.

Днес, тимът почита славното си минало, но чертае и планове за бъдещето. Убедени сме, че независимо от моментните трудности, с които трябва да се справим, Вашата подкрепа ще ни дава сили и мотивация да продължим напред и нагоре.

Като част от събитията, организирани в чест на 107-мия рождения ден на клуба, в 19.14 ч. на 24 май в театър „Сълза и смях“ ще се проведе постановката „Мъже под чехъл“, на която ще присъстват футболисти, треньори, служители, ветерани и деятели на „ПФК Левски“. Театралният спектакъл ще е естествен израз на завета „Левски“ да изгражда не само успешни футболисти, но и да възпитава в тях високи дух и ценностна система.

Защото още от първия миг не става дума единствено за футбол...

И така вече 107 лета!

Честит празник!


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Урко

    4 1 Отговор
    На "Мъже под чехъл" може, а догодина на "Клетниците"! Браво, Тити, браво, Наско!
  • 2 Най-добре

    2 1 Отговор
    Най-добре да вземат да отидат в село Говедарци, и да поработят на нивите на хората, защото ,че са постановка целия клуб, дори и кучетата го разбраха!