Last news in Fakti

18 Май, 2021 20:42 2 355 2

Шейх Мансур поема разходите на феновете, които ще подкрепят Ман Сити във финала на ШЛ

  • шейх мансур-
  • манчестър сити-
  • фенове-
  • шампионска лига

Двубоят бе преместен от Истанбул в Порто, като двата отбора получиха по 6000 билета за своите привърженици. Финалът е на 29 май

Шейх Мансур поема разходите на феновете, които ще подкрепят Ман Сити във финала на ШЛ - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Манчестър Сити Шейх Мансур ще покрие разходите по официалната екскурзия на феновете на отбора, които ще подкрепят "гражданите" във финала на Шампионската титла срещу Челси. Двубоят бе преместен от Истанбул в Порто, като двата отбора получиха по 6000 билета за своите привърженици. Финалът е на 29 май.

"Пеп и отборът направиха забележителен сезон. Достигането им до финала в Шампионската лига в тази много трудна година представлява наистина исторически момент за клуба. Затова е изключително важно колкото се може повече фенове да присъстват на този специален мач. Особено тези, които подкрепят Манчестър Сити толкова години в добри и лоши моменти", заяви Шейх Мансур по повод своята инициатива.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    1 2 Отговор
    На Ман.сити всичко е платено, даже и феновете. Не се учудвам, че не могат да напълнят стадиона си. Такива отбори като тях, ПСЖ, Челси трябва да ги изгонят от първенствата, в които играят.
  • 2 Дядо ви КуРтИ от село ПиПЕркоВо.

    2 0 Отговор
    Разлика между този и някой от черните патладжани в циганската махала ,НЯМАААААА..