Last news in Fakti

19 Май, 2021 18:27 2 288 7

Светослав Дяков благодари на Лудогорец

  • дяков-
  • лудогорец-
  • благодарности-
  • кариера-
  • край

"За всички прекрасни моменти заедно, за всяка една тренировка и мач, за лудите европейски вечери, за шампионските мачове, за спечелените трофеи, за българските дербита, за успехите и провалите, за всеки миг, в който се наслаждавах на любимата игра, за всички сбъднати мечти!"

Светослав Дяков благодари на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков написа емоционален пост в социалните мрежи на раздяла с клуба. Както вече стана ясно, опитният халф повече няма да играе за "орлите", като се очаква да подсили родния си Пирин (Благоевград). Дяков е единственият футболист на Лудогорец, който бе част от тима и при десетте спечелени шампионски титли.

Публикацията на Дяков:

"Благодаря, Лудогорец!!!

За всички прекрасни моменти заедно, за всяка една тренировка и мач, за лудите европейски вечери, за шампионските мачове, за спечелените трофеи, за българските дербита, за успехите и провалите, за всеки миг, в който се наслаждавах на любимата игра, за всички сбъднати мечти!

Дълги години бях щастлив от футбола, който играем. Заедно започнахме от нищото, заедно израснахме и мечтаехме. Заедно оставаме в историята! Бях рамо до рамо с множество истински мъже и отлични футболисти и треньори в равни и неравни битки! Работих с удоволствие със страхотни ръководители и невероятни собственици!
Респект и благодарност към всички работили и работещи в клуба, повечето от които не познавате, но работещи феноменално и грижещи се нищо да не ни липсва! Получавахме подкрепа от верни привърженици. Играхме срещу едни от най-добрите футболисти и отбори в Европа и го правихме успешно, стъпихме на легендарни стадиони. Безброй щастие!!!

Аз съм горд българин, горд благоевградчанин, приет като свой в Разград. Малък град, в който израснаха децата ни, оставяме хиляди спомени, запознахме се с много читави хора, Човеци! Лудогорец и Разград ще останат в сърцата на нашето семейство! Бъдете сигурни, че ще се видим отново!

Успях заради труда, качествата, характера, постоянството и отдадеността, които имам към футбола. Хиляди благодарности на най-близките ми хора и приятели, от които съм усещал непрекъсната подкрепа! За пътеводната светлина в живота ми думите са излишни - Марияна Дякова.
Благодаря, Лудогорец!!!".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bai Nudals

    3 5 Отговор
    Ай бягай от тука ве...
  • 2 Чорбара.

    4 1 Отговор
    Пълен некадърник.
  • 3 3.14К

    2 1 Отговор
    Не съм фен на Лудогорец, но поздравявам Дяков и за това което постигна и за това какво направи лично той за клуба. Ако имах тези пари през 80те години щях да направя същото с друг провинциален отбор, но било каквото било.
  • 4 Стоичо Розата

    2 2 Отговор
    Отбор менте , капитан менте ,нямат фенове нито история за традиция да не говорим само в България това може да се случи-много жалко

    Коментиран от #6

  • 5 Пената

    1 1 Отговор
    Евала,момче!!¡
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гражданин

    0 0 Отговор
    Браво направихте жалки двете ментета на комунизма.