Last news in Fakti

21 Май, 2021 13:18 1 115 0

Любопитно: Гатузо може да поеме английски топ клуб

  • дженаро гатузо-
  • наполи-
  • тотнъм

Президентът на Тотнъм Даниел Леви е гледал много мачове на Наполи напоследък

Любопитно: Гатузо може да поеме английски топ клуб - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Tреньорът на Наполи Дженаро Гатузо може да поеме Тотнъм, съобщава "Rai Sport". Според изданието ръководството на "шпорите" е включило 43-годишния италиански специалист в списъка с най-добрите варианта за позицията.

Президентът на Тотнъм Даниел Леви е гледал много мачове на Наполи напоследък, следейки отблизо работата на Гатузо. Шефът на лондончани бил впечатлен от представянето на неаполитанците и видял няколко интересни треньорски идеи.

Той е бил особено впечатлен от мачовете на Наполи с Милан и Рома. Договорът на Гатузо с италианския клуб изтича в края на сезона и почти сигурно няма да бъде подновен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА