Last news in Fakti

22 Май, 2021 09:56 3 172 2

Кристиано Роналдо е пред завръщане в Манчестър Юнайтед

  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • манчестър юнайтед

Слуховете за португалеца продължават, след като Ювентус рискува да пропусна участие в Шампионската лига през следващия сезон

Кристиано Роналдо е пред завръщане в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Манчестър Юнайтед вече се е свързал със звездата на Ювентус Кристиано Роналдо за евентуално негово завръщане на „Олд Трафорд“.

Слуховете за португалеца продължават, след като Ювентус рискува да пропусна участие в Шампионската лига през следващия сезон.

Спекулациите бяха подхранени след преместването на колите му от Торино, а испанският вестник AS съобщи, че Роналдо може да се завърне при „червените дяволи“.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер вече е провел разговор с португалеца по телефона и е заявил, че би се радвал 36-годишния футболист да се завърне в клуба.

Но вестникът подчертава, че все още не е взето окончателното решение, тъй като се чака края на сезона и участие в Шампионската лига ще изиграе важна роля. Утре „бианконерите“ ще играят за мястото си в турнира в двубоя срещу Болоня. Кристиано има договор с Ювентус до юни 2022 година и италианският гранд може да го продаде това лято за 30 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асдасд

    0 0 Отговор
    Тоз па кой ще го вземе?
  • 2 0808

    0 0 Отговор
    .... ще сбърка...ман юнайтид са западащ отбор...погба си заминава...де гея също.. един кавани не може да носи отбора....слаба отбрана и сърдит капитан..не става..