Last news in Fakti

24 Май, 2021 11:50 2 149 1

Кошмарът за феновете на Наполи се сбъдна

  • наполи-
  • дженаро гатузо-
  • фенове

След като късно снощи стана ясно, че любимият им отбор няма да е играе в Шампионска лига, горе-долу по същото време те научиха, че Дженаро Гатузо е освободен от поста си

Дженаро Гатузо вече няма да е треньор на Наполи. Новината потвърди президентът на клуба Аурелио Де Лаурентис с публикация в профила си в Twitter.

Тази новина е своеобразен кошмар за феновете на Наполи, защото след като късно снощи стана ясно, че любимият им отбор няма да е играе в Шампионска лига, горе-долу по същото време те научиха, че Дженаро Гатузо е освободен от поста си на старши треньор на неаполитанския тим.

Припомняме, че вчера феновете на "адзурите" излязоха с декларация в подкрепа на Гатузо и целия спортно-технически щаб.

"Скъпи Рино, радвам се, че прекарахме заедно два сезона. Благодаря ти за положените усилия и ти желая успех, където и да отидеш. Прегърни жена си и децата от мен", написа босът на неаполитанци.

Официалният сайт на "адзурите" също обяви раздялата с Гатузо минути след злополучния мач с Верона от последния кръг на Серия "А". Срещата завърши 1:1 и Наполи не успя да се класира за Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    5 0 Отговор
    А колко пари са прибрали за да не се класират