Last news in Fakti

25 Май, 2021 13:46 2 903 12

Левски вече планира мащабна селекция

  • селекция-
  • левски-
  • наско сираков

Този път обаче "сините" ще имат сериозен бюджет за нови попълнения

Левски вече планира мащабна селекция - 1
Снимка: БГНЕС

Вчера Наско Сираков обяви, че Левски съвсем скоро ще има нов собственик. Легендата на "сините" обяви и част от приоритетите на клуба в следващите месеци. Той сподели, че целта пред клуба е да изчисти задълженията, да изгради нов стадион и постепенно отборът да се върне там, където му е мястото. За да се случи това Левски вече планира мащабна селекция, съобщава Gong.bg.

Този път обаче "сините" ще имат сериозен бюджет за нови попълнения. На "Герена" смятат, че най-разумното решение е селекцията да бъде смес от българи и класни чужденци. И още нещо - усилено се твърди, че Левски вече се е спрял на популярно име за нов наставник, който вече работи по селекцията.

Почти сигурно е, че през новия сезон 26-кратният шампион на България ще има нов старши треньор. Живко Миланов води отбора в последните няколко мача, но се очаква да му бъде предложен друг пост в клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сериозно

    6 3 Отговор
    пране !

    Коментиран от #4

  • 2 Раев

    2 3 Отговор
    стига сте писали глупости.
  • 3 Бойко шкафа

    7 2 Отговор
    На вратата
    Дунарума
    Пред него
    Рамос ,Пике,Менди
    Полузащита
    Де Бройне
    Де Йонг
    Модрич
    Жоао Феликс
    Нападатели
    Меси
    Роналдо
    Луис Суарес
    Старши треньор
    ДИМИТЪР ПЕНЕВ

    Коментиран от #7

  • 4 Цензура

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сериозно":

    3a дa нe e в плeн и зaлoжник нa пoлитикo-oлигaрхичнaтa мaфия, за Левски Е ПО-ДОБРЕ ДА фалира и да сложи тире ОТНОВО. Това няма да е за първи път, A ЗA ТРEТИ, след като през първите 30 години на Левски клубът е фалирал 2 пъти. И е бил със тире цели 20 години след като Спартак София и Спортист Кремиковци акостират наведнъж на Герена със все ръководители, треньори и футболисти за да станат Левски-Спартак. Точно този период с тирето е и най-силният в цялата синя история. Дoри cлeд прoмeнитe oт 10 нoeмври 1989 г. oтбoрът връщa имeтo cи Лeвcки – Cпaртaк. Нa cлeдвaщaтa гoдинa ce cъздaвa чиcтo нoв oтбoр oт Тoмac Лaвчиc БEЗ ЮРИДИЧЕСКА ВРЪЗКA и oттoгaвa e c чиcлo "Лeвcки1914". Нямашe право да използва емблемата и им беше забранено защото не са автентични, нo пък бeшe мнoгo, мнoгo cилeн клуб.

    Нямa нуждa дa нaлaгaтe цeнзурa и дa ce триe тoвa!
  • 5 Леле

    3 2 Отговор
    Зетя треньор, а около баджанаците ще се гради оборо
  • 6 Левски 1914

    5 6 Отговор
    107 годишния отбор ЩЕ СЕ ОПРАВИ но пристигналия от град Ловеч отбор обединен с Чавдар Етрополе НИКОГА НЯМА да стане ФАЛИРАЛИЯ отбор.
  • 7 Fidd

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бойко шкафа":

    Рамос и Пике са дърти. Не ни трябват.
  • 8 Лост

    1 1 Отговор
    И, защо този някой ще дойде в България независимо в кой отбор? Ще построи стадион, ще връща дългове, ще хвърли 120-150млн. При положение, че има отбори в бивша които продават футболисти за 5-10--15млн.

    Коментиран от #9

  • 9 Лост

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Лост":

    *Югославия
  • 10 Почетино

    2 2 Отговор
    Селекция с ерекция ша има ! Почеши ма !
  • 11 Баровец

    0 1 Отговор
    Той Наско на брифинга беше пиян.И плачеше,като колегата си Тити.Лошо им се отразява дружбата.Наско започна да реве а Тити да пие
  • 12 СПОРТИСТ

    0 0 Отговор
    Г-да от ФК Левски , не може само да се взимат едни пари от спонсора и да изчезват като в черна дупка безследно и безвъзвратно. Трябва и нещо да се дава ....например като добра игра, добро класиране, дисциплина, пълен работен ден. Дано новия спонсор не избяга от тези навици на нашите отбори.