Last news in Fakti

26 Май, 2021 19:30 1 231 0

Наш национал желан от новак в Серия Б

  • андрей гълъбинов-
  • футбол-
  • серия б-
  • кристиано лукарели-
  • тернана

Треньоръг на тима - Кристиано Лукарели, се надяваше да привлече българина още през зимата, но тогава това беше трудно постижимо, тъй като Специя искаше сериозна финансова компенсация, за да го пусне

Наш национал желан от новак в Серия Б - 1
Снимка: БГНЕС

Новакът в Серия Б Тернана проявява много сериозен интерес към българския нападател Андрей Гълъбинов, който е свободен агент.

Треньоръг на тима - Кристиано Лукарели, се надяваше да привлече българина още през зимата, но тогава това беше трудно постижимо, тъй като Специя искаше сериозна финансова компенсация, за да го пусне.

Договорът на Гълъбинов със Специя изтича в края на юни и той ще може като свободен агент да премине в Тернана, ако офертата на клуба го удовлетворява. „Sporterni“ съобщава, че спортният директор на Тернана Лука Леоне вече е започнал по селекцията и е стартирал разговори с Гълъбинов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА