Last news in Fakti

27 Май, 2021 11:50 1 401 0

Треньорът на Пирин: Бюджетите на някои клубове в България са между 20-25 млн. евро

  • уорън фийни-
  • пирин благоевград-
  • футбол-
  • бюджети

Фийни признава, че само много специална оферта би го накарала да напусне Пирин в този момент.

Треньорът на Пирин: Бюджетите на някои клубове в България са между 20-25 млн. евро - 1


Старши треньорът на Пирин Благоевград Уорън Фийни даде любопитно интервю в родината си Северна Ирландия. Специалистът се завърна у дома за кратка ваканция, след като успя да спечели първото място във Втора лига и да класира „орлетата” в родния елит.

Фийни признава, че само много специална оферта би го накарала да напусне Пирин в този момент. Според него в България има клубове, чийто бюджет е в рамките на 20-25 млн. евро.

Специалистът също призна, че е получил специален подарък от собственика на Пирин за спечелената промоция.

„Имам страхотна връзка с президента на Пирин. Той ми купи чисто нова кола за спечелената титла и промоцията. Той също ми каза, че очаква да има интерес към мен заради това, което постигнах”, сподели Фийни.

“Бих отхвърлил всяко едно предложение, ако не е нещо наистина специално. В момента градя нещо в Пирин. Искам да гледам как тимът расте под моето ръководство. Ще играем в страхотно първенство с някои фантастични отбори. Бюджетите на някои от тях са между 20-25 млн. евро. Има отбори като ЦСКА и Лудогорец, които редовно участват в Европа. Моята цел е да се боря с тези отбори, да направя всичко на най-добро за Пирин. Нямам търпение да се тествам”, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА