Last news in Fakti

27 Май, 2021 18:57 3 241 0

Синът на Михаел Шумахер открехна завесата за отношенията си с Фетел

  • мик шумахер-
  • себастиан фетел-
  • съвети-
  • формула 1

„Получавам много съвети от Фетел. Повечето от тях са тайна, понеже са чисто спортни, а както знаете Формула 1 е силно конкурентен спорт“, заяви Мик Шумахер

Синът на Михаел Шумахер открехна завесата за отношенията си с Фетел - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Пилотът на Хаас Мик Шумахер не крие още преди влизането си във Формула 1, че вижда като свой ментор пилота на Астън Мартин Себастиан Фетел. Синът на седемкратния световен шампион Михаел Шумахер разкри някои от съветите, които е получил в последно време от Фетел. Михаел пък бе възприеман като ментор от неговия сънародник Фетел, когато прохождаше в спорта, а днес германецът има възможността да върне жеста към Мик.

„Получавам много съвети от Фетел. Повечето от тях са тайна, понеже са чисто спортни, а както знаете Формула 1 е силно конкурентен спорт. Чувствам голям респект към Себастиан и смятам, че двамата сме приятели, което е много рядко и затова е толкова ценно в моторните спортове. Огромният опит, който той има, може само да ми помогне да намеря своето място в спорта“, коментира Шумахер.

„Нещо, което мога да споделя, защото не е от чисто спортно естество, е съветът никога да не забравям, че съм тук, защото обичам спорта и да се състезавам. Когато вече не усещаш така нещата, мястото ти вече не е на пистата. Щастлив съм, че правя това, което обичам, и е чудесно да имам приятел, на когото винаги мога да разчитам“, завърши германецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА