31 Май, 2021 16:42 2 930 3

Лудогорец срещу по-лесно преодолим съперник в ШЛ

  • лудогорец-
  • квалификации-
  • футбол

Първите мачове от първия квалификационен кръг на Шампионската лига ще се играят на 6 и 7 юли, а реваншите ще са на 13 и 14 юли

Лудогорец срещу по-лесно преодолим съперник в ШЛ - 1
Снимка: БГНЕС

Българският шампион Лудогорец ще бъде поставен в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Това означава, че разградчани би трябвало да получат по-лесно преодолим съперник, въпреки че сред непоставените фигурира и израелският първенец Макаби Хайфа. Жребият ще се тегли на 15 и 16 юни.

Първите мачове от първия квалификационен кръг на Шампионската лига ще се играят на 6 и 7 юли, а реваншите ще са на 13 и 14 юли. Коефициентът на Лудогорец в Европа (28,000) е достатъчно висок, за да им гарантира място сред поставените и във втория кръг, а дори и в следващите при добро стечение на обстоятелствата. За целта „орлите“ първо трябва да достигнат до тези фази на турнира.

ВЕРОЯТНИТЕ СЪПЕРНИЦИ НА ЛУДОГОРЕЦ
ФК Рига (Латвия), ХИК Хелзинки (Финландия), Линфилд (Северна Ирландия), Фола Еш (Люксембург), Шахтьор Солигорск (Беларус), Нефтчи Баку (Азербайджан), Макаби Хайфа (Израел), Шамрок Роувърс (Ейре), Конас Куей (Уелс), Валур (Исландия), Бодьо/Глинт (Норвегия), Мура (Словения), Таута (Албания), Борац (Босна и Херцеговина), Хамрун Спартанс (Малта), както и един измежду ХБ Торсхавн (Фарьорски острови), Прищина (Косово), Интер (Андора) и Фольоре (Сан Марино).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bai Nudals

    4 1 Отговор
    До първият кръг сте пак.

    Коментиран от #2

  • 2 Жиноа

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Bai Nudals":

    Аме честно казано давам на всички наши отбори по 2 съперника и точка. толкова могат родните футболни несретници. С това разполагаме.

    Коментиран от #3

  • 3 Стоян Александров

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жиноа":

    Ааааа не така. ЦЕЦА-ЕТРОПОЛСКА ще гони най-малко полуфинал в лигата на Европа. Те са голяма работа. Питайте бате Любчо. Само дано съдийте и извънземните да не попречат. Че май има заговор срещу Етрополци. Света и Европа са срещу този мохикан от Етрополе...Пак ще пада голям смях