1 Юни, 2021 12:56 4 711 17

Мистерията в Левски е пълна: Стряскаща версия все повече и повече се пренася из запалянковците

  • левски-
  • футбол-
  • джоузеф диксън-
  • наско сираков

Има няколко неща, които няма как да бъдат подминати

Мистерията в Левски е пълна и ще бъда такава до момента, в който Наско Сираков излезе и обяви какво се случва. Но този път с пълни подробности, а не с подмятания като на 24 май. „Синя“ България има нужда да знае цялата истина за Джоузеф Диксън и фонда му, пише БЛИЦ.

Има няколко неща, които няма как да бъдат подминати.

Първо – Джоузеф Диксън наистина ли е Господин Никой, зад когото стоят други хора. Въпросът е кои са тези хора, има ли в действителност инвестиционен фонд и кой е той. Някак си несериозно звучи 31-годишен бизнесмен, за чийто богатство нищо не можеш да откриеш в интернет, да извади 100-150 милиона, да ги стовари на „Герена“ и да построи „синята приказка“.

Второ – Левски усилено върви по стъпките на ЦСКА от едно време. Нали помните какви обещания направи Александър Томов, как доведе в София Лоурънс Дейвис, но Човека с пурите се оказа надут балон, който се спука. Последствията ги знаят всички – накрая ЦСКА фалира. Дали и Левски не е тръгнал натам… Пък и забележете само – Диксън а англичанин, Дейвис е англичанин. Единият беше сочен за спасител на ЦСКА, а другия – Левски. Първият се сгромоляса и накрая ЦСКА потъна в небитието. Ще се сгромоляса ли и вторият и ще потъне ли и Левски.

Тази стряскаща версия все повече и повече се пренася из запалянковците, които със свити сърца не вярват на очите си какво се случва в любимия им отбор.

Трето – от цялата конфузна ситуация страдат не само феновете, но и ветераните, които не смеят да застанат с имената си пред камерите, но постоянно говорят и се съмняват, че тук има някаква измама.

Четвърто – футболистите също са изнервени. Заплатите пак бяха забравени. Някои отново искат да си ходят, други са съгласни да направят пореден компромис, но също желаят да им бъде казана истината в очите.

„Синя“ България се надява Левски да не стигне съдбата на ЦСКА. И че наистина съвсем скоро светлината ще се появи и ще унищожи мрака на „Герена“…


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бaро Вкаров

    19 7 Отговор
    Респект за Подуене и феновете мууууууууу!🐪👍
  • 2 ЦСКА ЗАВИНАГИ

    44 7 Отговор
    Господин Борисов унищожи подуенци. Вече нищо не може да ги спаси ! Затова Бойко ти оставаш завинаги един от нас !!!!

    Коментиран от #16

  • 3 Иванчо

    18 31 Отговор
    Знаете ли каква е разликата - че ако се случи Левски в крайна сметка да фалира, то ще започне както си му е редът - от окръжните групи, докато цскато преместиха Литекс в София, сложи тирета, ментета, направиха им специална лига само заради тях. Ето това е разликата.

    Коментиран от #6, #12

  • 4 БиБи

    16 2 Отговор
    Като спечеля на 11.07, ще ви намеря олигарх и заемче и продължаваме напред. Само гласувайте за мен!
  • 5 Софиянец

    34 1 Отговор
    Света е пълен с измамници, а Наско Сираков май ще се окаже поредния ШАРАН налапал кукичката. Как утре ще се покаже пред хората, как някой сериозен бизнесмен, ще подпише спонсорски договор, с такъв наивник като Сираков. Вече Наско Сираков е компрометиран като собственик и упраител.
  • 6 Ланс Линк

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Иванчо":

    Прав си. Цесекар съм, но мислиш ли че ако ББ беше още на власт нямаше да се стигне до подобна врътка. Или тогава нямаше изобщо да се стигне до фалит
  • 7 Иван Грозни

    20 0 Отговор
    Тоя господин "изуй гащи" се готви да направи отново номера, но този път с гащите на запалянковците. Според мене да си тръгва от Левски докато е по живо по здраво.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 НАСКО

    8 2 Отговор
    МИ КО ДА КАЖА ЗА НЯКОЙ ЛЕВ
  • 10 Раева

    15 0 Отговор
    който им верва на тия далавераджии, благо, тити и комара, акъл няма !!!
  • 11 руски хумор

    5 0 Отговор
    Ако имаше нещо сериозно в цялата сага досега да бяха се споразумели и започнат да действат
  • 12 republic

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Иванчо":

    Като ще правим паралели...
    Дали като почне от окръжните групи новият Левски ще изкупи активите и пасивите на старото дружество за 8 млн. лева, за да има приемственост?

    Коментиран от #13

  • 13 Роко

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "republic":

    Ако Левски да започне в окръжните групи най-вероятно е да си остане там за дълго.
  • 14 pop

    4 5 Отговор
    Синя България се надява Левски да не стигне съдбата на ЦСКА...
  • 15 ОцЕнИтЕл

    2 2 Отговор
    Хубава статия, но е писана от любител на оранжада и зависим от люляк! Помнете 09.09.2016 г. и делото на СВ. ЛУПИ АКЦИЙ!
  • 16 Левски 1914

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "ЦСКА ЗАВИНАГИ":

    Прочети по горе в статията там пише цска ФАЛИРА, а ЛЕВСКИ още НЕ Е.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.