2 Юни, 2021 09:50 2 429 1

Матеус разпиля от критики Гуардиола: В Сити вече обсъждат как да разтрогнат договора си с него

  • лотар матеус-
  • джосеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • челси-
  • шампионска лига

Пеп прояви някаква въображаема изобретателност в най-неподходящия момент и напълно си заслужи поражението

Матеус разпиля от критики Гуардиола: В Сити вече обсъждат как да разтрогнат договора си с него - 1
Снимка: БГНЕС

Германската футболна легенда Лотар Матеус подложи на остра критика Джосеп Гуардиола след загубата на Манчестър Сити с 0:1 от Челси във финала на Шампионската лига. Според Матеус с избора си на състав и поведение, Гуардиола е лишил своя отбор от победата и феновете от заслужена радост.

“Той трябва кротко да слуша критиките от всички страни. Аз съм убеден, че в ръководството на Манчестър Сити вече обсъждат как да разтрогнат договора си с него. След този финал на Шампионската лига самите играчи ще започнат да изпитват съмнение в него и преценките му. Гуардиола прояви някаква въображаема изобретателност в най-неподходящия момент и напълно си заслужи поражението. Как така реши в най-важния мач в историята на клуба да играе без опорен полузащитник, който беше на терена цял сезон преди това”, коментира Матеус пред Sky Germany.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Tони

    0 1 Отговор
    Матеус е наистина легенда за Мюнхен и Бундестима като футболист,но като треньор е пьлна нула и това всеки го знае!Дори президента н баварците Хйонес преди 2 години каза в интервю -Лотар може само да коси тревата на Мюнхен арена!Така че лотар да не се прави на експерт