Last news in Fakti

2 Юни, 2021 10:07 1 908 2

Левски наясно кои футболисти да задържи

  • левски-
  • селекция-
  • ръководство-
  • футболисти-
  • договори

Ръководството на "сините" вече е набелязало част от играчите, с които ще бъдат водени активни преговори

Левски наясно кои футболисти да задържи - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще трябва да решава съвсем скоро за лятната си селекция. Куп футболисти станаха свободни агенти и на практика вече нямат нищо общо с клуба.

Ръководството на "сините" вече е набелязало част от играчите, с които ще бъдат водени активни преговори. Сред тях са близнаците Борислав и Радослав Цоневи, които ще прекарат лятната си ваканция в Барселона. Двамата очакват да подпишат нови договори с Левски.

Те признаха, че са провели разговори с Наско Сираков за оставането им в клуба. Настоящите им споразумения със сините изтичат на 30 юни.

"Сините" искат да задържат още Мартин Райнов и Андриан Краев, които също стават свободни агенти. Това се отнася и за чужденците Звонимир Микулич и Драган Михайлович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    5 0 Отговор
    Алкохолика и хазартен играч ли ще води преговори,от името на английския бизнесмен. Ако този англичанин не е измислено лице на някой държавен БГ милионер,обслужван със средства от офшорка за пране на пари,тогава ще изрине целия боклук от бивши играчи,треньори,менажери,директори и администрация,довели Левски до пълен фалит!
  • 2 ДЖОТО

    2 0 Отговор
    А СИНЧЕТО НА БОБИ,ЩЕ ОСТАНЕ ЛИ В ЛЕВСКИ-ТОЙ Е ГОЛЯМ ТАЛАНТ!