Last news in Fakti

6 Юни, 2021 09:17 2 944 31

Диксън с още едно условие по сделката с Левски - държи Павел Колев да остане в клуба

  • павел колев-
  • левски-
  • футбол-
  • джоузеф диксън

Британецът  бил впечатлен от знанията на изпълнителния директор в оставка

Диксън с още едно условие по сделката с Левски - държи Павел Колев да остане в клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Павел Колев да остане на работа в клуба е поискал Джоузеф Диксън, съобщава "Мач Телеграф". Британецът бил впечатлен от знанията на изпълнителния директор в оставка. Припомняме, че Колев към момента работи и за УЕФА, но помага на Левски в този тежък момент, защото е обещал да остане, докато не му намерят заместник.

Основното изискване на Диксън е Наско Сираков да му гарантира, че областната управа на София ще позволи мащабните строителни дейности на "Герена", които да включват изграждането на изцяло нов стадион и Мол, чрез които Джоузеф да си върне един ден инвестициите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вили

    13 1 Отговор
    ДОЙДОХА ЛИ ПАРИТЕ ОТ ЧЕЧНЯ БЕ БУЙОО
  • 2 2323

    15 1 Отговор
    Това за мола ми беше ясно от ден първи. Няма безплатен обяд
  • 3 и един мармот...

    20 1 Отговор
    Тая история яко смърди, нерде герен, нерде МОЛ, че и Сираков да гарантирал, какво, ще направи Столична община !? Къв е Сираков, как ще гарантира 💰💰💰 !?

    Коментиран от #8

  • 4 русенец

    20 1 Отговор
    И защо поставя това условие? Като стане собственик ще може да назначава и уволнява по свое усмотрение, не се ли сеща за това? Бе много смърди тук.:)))
  • 5 УевскитУ

    8 2 Отговор
    При аматьорите.

    Коментиран от #12

  • 6 Ники

    11 0 Отговор
    Жалко за Левски с тези псевдо бизнесмени....
  • 7 3.14К

    15 0 Отговор
    Трябва да останат и Ники Михайлов, Валери Божинов и Благой Георгиев, за да се запази ядрото на баджанаците.
  • 8 Другия с коня

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "и един мармот...":

    Терена под и около стадион Герги Аспарухов си има собственици,които с години се опитват да си върнат собствеността....Публична общинска собственост е и клуба Левски Спартак няма Право да се разпорежда с него и да поема ангажименти за промяна на предназначение,нито пък ,че един евентуален Проект би бил разрешен от СОС и Столична Община....Тоя Инвеститор го пиши бЕгал....Търсете друг!!!
  • 9 ПакСаТе

    6 0 Отговор
    Ясно, никакъв милионер Диксън няма, щом държи и толкова на Павел Колев, нещата си миришат на задкулисието на Васил Божков, сега и Петър Хубчев ако върнат за треньор с космическата си заплата е ясна работата, жалко ...
  • 10 НегъРалбинос

    9 1 Отговор
    Англичанчето трябва да постави още едно ВАЖНО ИСКАНЕ - да оставят Борисов и Пеевски на власт ! Все пак те са основните собственици на отбора. А и са видни фенове / не само по размери и маса /. Нека погледаме още сеир на гърба на отбора на ВЛАСТТА !
  • 11 1234

    9 0 Отговор
    С 1 МОЛ отбор даже в Софийска Окръжна Група не може да се издържа. Тук има нещо много гнило. Тоя мошеник най вероятно не смята да развива отбора.
  • 12 Тото 1 и Тото 2

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "УевскитУ":

    Защо така се гавриш с отбора на Бойко и Пеевски ? Ще ги обидиш ! Недей , моля те !
  • 13 Атлетик

    7 2 Отговор
    Цирка на ГейАрена е пълен!

    Коментиран от #17

  • 14 Лост

    7 1 Отговор
    Утре ще постави последното условие. Отбора да се казва ФК МОЛ Левски. Все пак има ФК МОЛ Види в Унгария.
  • 15 Цесекар

    5 0 Отговор
    Много условия взе да поставя този инвеститор. Наско дали ще успее да ги изпълни. За Благо и Павел Колев няма проблем, но разрешението за строеж е сериозно предизвикателство, особено за такъв мащабен проект. Може би по тази идея е работено много отдавна, но смяната на властта затрудни осъществяването и.

    Коментиран от #16

  • 16 Слеоец

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Цесекар":

    Абе хора вие виждали ли сте модерен стадион??? За мола не го вярвам, но фирмен магазин вътре защо да няма. Стадиона и трибуните си е едно, но сградата стадион може да включва много други помещения, не виждам какъв е проблема?

    Коментиран от #18

  • 17 Микре

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Атлетик":

    Важно е Оркестър ГРИША ГАНЧЕВ на братята роми да свири.
  • 18 Цесекар

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Слеоец":

    Проблемът е, че каквито и допълнителни помещения да има в един стадион, инвестираните в тях средства не могат да се избият само от наеми, особено в България. А какво правим с годишната издръжка на отбора. Там са едни добълнителни 12-15 млн на година. Без МОЛ няма да стане, но там вече сумите са доста по-големи. Нещо не се връзва. Това си е пране на пари.

    Коментиран от #20

  • 19 Умен по цялата глава

    0 1 Отговор
    Този Диксън управлява Инвестиционен фонд,което означава,че някакви хора да вложили спестяванията си там и той ги Инвестира в нещо,което да им донесе дивиденти...Това със сигурност няма да е Футболен отбор някъде на Балканите.....Инвестицията със сигурност е свързана с МОЛ,особенно ако терена на който ще се строи няма да бъде придобит на пазарни цени....Търсете друг Инвеститор,Левскари,ако искате да го бъде Левски - Спартак....И се ослушвайте за " Магнитски",че там бият през пръстите....

    Коментиран от #21

  • 20 Слепец

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Цесекар":

    А кой ти казва, че само от стадиона ще си избие парите, това е само един приход. Има ТВ права има уефа, може да продава футболисти има евентуални спонсори ако отбора върви добре. А за пране на пари кой го казва отборът на който собственик беше Илия Павлов, Александър Томов, Васил Божков, Гриша Ганчев. Хайде няма нужда вие нали сте добре какво гледате Левски?
  • 21 Слепец

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Умен по цялата глава":

    Хайде стига с тези глупости за МОЛ. Терена е на държавата и тя няма да го продаде и всички много добре го знаят особено в тези смутну времена. Терена ще се ползва за стадион + прилежащи помещения. Както един модерен стадион а Левски има много фенове и марката Левски може да донесе много пари стига да се разработи.
    Аз да питам колко молово фалираха и едва кретат, мислите ли че един мол е чак път такава супер инвестиция пълни глупости, марката Левски и парите които може да донесе от многобройната публика са много по ценни от един кирлив мол.

    Коментиран от #23

  • 22 Порно

    2 0 Отговор
    Нищо не може да гарантира Раев. Земята не е на Кабриото. Пък и вижте сагата с припоците , които се опитват да прилапат терена на Армията. Въобще не е толкова просто , както си мислят. Пък и терен за строеж на МОЛ не струва 200 милиона долара. Има и нещо друго.
  • 23 ВЕНО

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Слепец":

    За да има публика на всеки мач , трябва да играе само с ЦСКА , Лудогорец или в ШЛ . В нашите условия не може да се разчита на голяма посещаемост , слаби са отборите и първенството е слабо .

    Коментиран от #24

  • 24 Слепец

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "ВЕНО":

    Само дето Левски не е Цска при един добър Левски на мач може да се събират по 2000 човека. Или средно за 2 сезона на домакински мач около 5000 човека тоест ако добавим и купата едни 20 мача домакински може да се съберат или 100 000 згителя по 20 лв средно да сложим ето ти 2 мил. за година и тва само билети. Ако обаче има вътре ресторант, кафене, място за закупуване на бира, кола и т. Н. парите стават други. Ако след всеки добър мач има хора да закупят сувенири, топки, фланелки сумата е друга. Това нещо е бизнес за съжеление в България собствениците на отборите са дарители а не бизнесмени.

    Коментиран от #25, #29

  • 25 Порно

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Слепец":

    Преди години минах покрай Герена точно преди мача с Дебрецен. Тогава "ей богу" беше вдигнал цените за фенове от символичното левче на около 6-8 лева. Десетки фенове се щураха около касите и звъняха по телефона някой да им донесе 5 или 10 лева , щото нямат. Феновете вече направиха чудеса миналата година. Може би защо не искат да са припоци. Но феновете няма пари сами издържат клуба.

    Коментиран от #27, #30

  • 26 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    НЯМА ДИКСЪН -КРЕТЕНОС -ТАПАНАРИКУС - И ДА ЗНАЕТЕ ---РИТНИТОПКОВЦИТЕ СА НАЙ-ГЛУПАВИ ОТ ВСИЧКИ СПОРТИСТИ --УСТАНОВИХ ГО КАТО ТРЕНЬОР - НО ВОЛЕЙБОЛИСТКИТЕ ВИСЯХА НА ФУТБОЛНИЯ СТАДИОН ЗА ФУТБОЛИСТИ / 14-19 ГОДИШНИ / ...НО МОМЧЕТАТА БЯХА -ЧУДЕСНИ ДЕЦА -МАКАР И ПО ГЛУПАВИ ОТ БОРЦИТЕ;ЩАНГИСТИТЕ И ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ -ЛИЧЕН ОПИТ НА ПЕДАГОГ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 27 Слепец

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Порно":

    Да си купиш билет издръжка ли е??? Някои ходят на театър други на опера трети на мач.
    Да си купиш бира, чипс, кола, пуканки, бисквити, кафе издръжка ли е, някои ходят по барове, сладкарници, кафенета и харчат там парите си.
    Да си купиш фланелка на Левски, топка, шапка издръжка ли е някои ходят по молове да пазарят други във фирмени магазини.
    Да посетиш фитнеса на стадиона издръжка ли е, всеки ходи на фитнес.
    И да мяза малко на МОЛ но това си е модерен стадион, със всички удобства вътре. Да не говорим че вътре може да има зали и за други спортисти като борци, каратисти, боксьори, за лека атлетика. И пак казвам това е само едно перо от приходите. В България трябва да скъса ме с практиката на собственици мутри дарители. Ако в България иска някой да прави бизнес от спорт с малко пари(за световен мащаб) няма по добър отбор от ФК Левски.

    Коментиран от #31

  • 28 Гошков

    0 0 Отговор
    Защо държи Павел Колев да остане директор ли??? Защото ако го махнат и направят една проверка какво се е случвало с парите в Левски и как се облагодетелстваше Божков, как взима заеми за свои фирми през Левски ще стане страшно......
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Кфйфй

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Слепец":

    Моля заради това ли сте известни в цяла Европа като евроидиоти тази дума е изречена от журналист на Евроспорт