Last news in Fakti

6 Юни, 2021 11:15 3 696 0

Меси и капитанът на Чили заровиха томахавката

  • футбол-
  • лионел меси-
  • аржентина-
  • чили

През 2019 г. двамата бяха изгонени по време на мач между Чили и Аржентина за третото място на Копа Америка

Националните отбори на Аржентина и Чили завършиха наравно 1:1 в квалификационната среща за Мондиал 2022. След мача капитанът на чилийците Гари Медел, който е съотборник на Вальо Антов в Болоня, публикува снимка, на която е прегърнал Лионел Меси и написа към нея: С извънземния. Това означава, че двамата са заровили томахавката на войната след скандала преди две години.

През 2019 г. двамата бяха изгонени по време на мач между Чили и Аржентина за третото място на Копа Америка. Първо Меси удари в гърба Медел, а след това чилиецът не му остана длъжен и му отговори с неспортсменско поведение, което доведе до два червени картони.

След мача нападателят на Барселона игнорира церемонията по награждаването и се оплака от корупция в южноамериканския футбол. Заради инцидента мега звездата беше наказан за един мач и отнесе глоба от 1500 долара.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА