Last news in Fakti

7 Юни, 2021 12:09 4 232 1

Любо Пенев реже ас на ЦСКА за трансфер

  • любо пенев-
  • цска-
  • трансфер-
  • тиаго родригес

Наставникът на "армейците" обаче иска Тиаго Родригес да продължи да носи червената фланелка поне до края на лятото, когато предстои стартът на ЦСКА в новия евротурнир – Лигата на конференциите

Любо Пенев реже ас на ЦСКА за трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев е заявил пред ръководството на клуба, че държи Тиаго Родригес да остане в отбора. Португалецът има предварителен договор с арабски клуб, като предстои подписването на официалното споразумение между него и двата тима.

Любо обаче иска халфът да продължи да носи червената фланелка поне до края на лятото, когато предстои стартът на ЦСКА в новия евротурнир – Лигата на конференциите.

Договорът на Тиаго с „армейците“ изтича догодина и ако „армейците“ не го продадат най-късно през зимната пауза, той ще може да си тръгне като свободен агент.

Дали ще има обрат с бъдещето на Родригес, ще стане ясно най-късно до двайсетина дни.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Чичовото,бездарник страшен