Last news in Fakti

11 Юни, 2021 16:17 1 902 1

Надал: Този мач с Джокович ще бъде различен

  • надал-
  • разлика-
  • финал-
  • полуфинал-
  • джокович-
  • ролан гарос

"Това е само полуфинал, а не финал", заяви Матадора

Надал: Този мач с Джокович ще бъде различен - 1
Снимка: БГНЕС

Рафаел Надал сподели, че предстоящият му мач от Ролан Гарос срещу Новак Джокович ще бъде различен спрямо финала им от миналата година. Тогава испанецът не остави шансове на световния №1 и го победи в последователни сетове. Сега обаче те ще играят на полуфинал, което означава, че най-голямата крачка тепърва предстои.

"Това е само полуфинал, а не финал. Това ще бъде голямата разлика. Победителят ще трябва да продължи с усилената работа, за да постигне крайната цел", коментира 13-кратният победител в турнира.

Надал ще започне срещата като фаворит, въпреки че загуби сет и показа някои колебания срещу Диего Шварцман в предишния кръг. Статистиката на левичаря в Париж обаче е смазваща - 105 победи срещу 2 загуби, но едната е от Джокович. Сърбинът ще се опита да направи и невъзможното, за да надвие Надал и да се доближи до рекорда му с Федерер от титли от Големия шлем.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Успех за

    4 2 Отговор
    Джокович-нашето момче