Last news in Fakti

12 Юни, 2021 16:53 1 818 0

Тотнъм може да се сдобие с много изненадващ нов мениджър

  • тотнъм-
  • пауло фонсека-
  • фабио паратичи

Както е известно, „шпорите“ търсят нов наставник след уволнението на Жозе Моуриньо през април

Тотнъм може да се сдобие с много изненадващ нов мениджър - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Отборът на Тотнъм е много близо до назначаването на нов мениджър. Британският „Telegraph“ съобщава, че е постигнато споразумение с Пауло Фонсека за договор за 2+1 сезона.

Както е известно, „шпорите“ търсят нов наставник след уволнението на Жозе Моуриньо през април, като той беше временно заместен от Райън Мейсън. Клубът се опита да убеди доскорошния наставник на Интер Антонио Конте, но според информациите, той не остана впечатлен от предложения му проект.

По тази причина Тотнъм се е обърна към Фонсека, който през миналите два сезона беше треньор на Рома, но договорът му не беше продължен. Интересното е, че именно сънародникът му Моуриньо го наследи начело на „вълците“.

Със задачата да намери нов мениджър на лондончани се зае Фабио Паратичи, който ще бъде обявен за нов спортен директор на клуба след 11-те години, прекарани в Ювентус. Очаква се Фонсека да пътува за английската столица през този уикенд или в началото на следващата седмица, като в новия си отбор той ще работи с различен от досегашния си треньорски щаб.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА