Last news in Fakti

13 Юни, 2021 20:25 6 571 13

Лекарят на Дания потвърди причината за припадъка на Ериксен

  • кристиан ериксен-
  • мортен босен-
  • дания

Датският лекар Мортен Босен потвърди, че Кристиан Ериксен е претърпял сърдечен арест

Лекарят на Дания потвърди причината за припадъка на Ериксен - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Лекарят на датския национален отбор Мортен Босен потвърди, че Кристиан Ериксен е претърпял сърдечен арест, но заяви, че причините все още не са изяснени. Той добави, че целият тим е получил професионална психологическа подкрепа.

Датският лекар Мортен Босен потвърди, че Кристиан Ериксен е претърпял сърдечен арест, но заяви, че причините все още не са изяснени. Той добави, че целият тим е получил професионална психологическа подкрепа.

„Нямаме обяснение за случилото се, не видях какво стана на живо, гледах двубоя по телевизията като всички вас. Ериксен имаше сърдечен арест. Колко близо бе до фаталния край? Не знам, върнахме го и действахме бързо“, заяви Босен.

„Не съм кардиолог, така че не мога да кажа защо се случи това. Ще го оставя на експертите. Това е една от причините той все още да е в болницата. Трябва да разберем защо се стигна до този инцидент. Кристиан е буден и отговаря точно и ясно. Сърцето му бие отново“, добави още той.

Директорът на датския национален отбор Петер Мелер заяви, че отборът е получил професионална психологическа подкрепа вчера и се съгласи, че е било грешно решение двубоят да се доиграе.

„Играчите бяха много искрени и показаха истинското си аз. Всеки има свой начин да се справи със стреса и да получи необходимата му помощ. Някои трябва да говорят много, но други – не. Футболистите получиха психологическа помощ. Всеки можеше да изрази чувствата си. Имахме кратка среща и всички бяха доволни. Разговорът с Кристиян оказа голямо влияние върху играчите. Беше прекрасно да го видим“, заяви Мелер.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    44 4 Отговор
    Датското радио беше обявило, по-рано, че всички футболисти са ваксинирани....СЕГА НЕ ЗКАЕЛИ ПРИЧИНАТА, АМИ КАК ДА Я КАЖАТ..
  • 2 Гост

    26 3 Отговор
    Евалла.. страхотно човешко отношение.. Браво и на българския лекар!.. И скоро да да се махне от екипа на мутрата мафиот-домус, който няма човешки качества!

    Коментиран от #10

  • 3 324

    18 4 Отговор
    Стимуланти, стимуланти това е причината ама кой ще признае.
  • 4 Монк

    15 2 Отговор
    Трябва ли да повтаряте цели абзаци по 3-4 пъти?

    Коментиран от #9

  • 5 Майна

    30 6 Отговор
    Млади хора колабират, умират все повече след ваксинация , но причината е неясна, нещо си...юЖАЛКО, ЧЕ ИМА ТОЛКОВА ПРОМИТИ МОЗЪЦИ, ЧЕОЩЕ ХОДЯТ ДОРИ ДОБРОВОЛНО ДА СЕ ,,ВАКСАТ,, ...АКО ХОРАТА ОТКАЗВАТ ДА СЕ ИНЖЕКТИРАТ И СА ЕДИННИ. НЯМА КАК ДА СТАНЕ
  • 6 Маймунизация

    18 2 Отговор
    С каква ваксина е?
  • 7 СТИГА ВЕЧЕ С ТОЯ ФУТБОЛЕРИ

    7 2 Отговор
    ИНТЕРЕСНО ВЧЕРА КОЛКО ВЪЗРАСТНИ ДАТЧАНИ СА БИЛИ ТАКА БЪРЗО СПАСЕНИ ОТ АРЕСТ!САМО МНЕНИЕ НА 55г.с О.М.И.!
  • 8 5785

    8 2 Отговор
    Ваксина + допонг
  • 9 kvy

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Монк":

    Не се впрягай. Толкова е нивото на журналистите и редакторите! И по зле ще става!
  • 10 Да изчигъртаме

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Мутрата Домус и всички Мутри!... Браво на българския лекар ида изрита мутрата Домусчиев
  • 11 Тодор

    7 0 Отговор
    Няма как със сигурност да се знае какво е станало. На терена не се видя, да му правят кардиограма, а по скоро полева реанимация, което и го спаси. Сега започват спекулации!
  • 12 причината

    4 1 Отговор
    ще се изясни, когато му извадят черната кутия.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.