Last news in Fakti

17 Юни, 2021 20:30 2 117 7

Петър Колев: Нямаме притеснение за Берое, нещата в България се сменят много бързо

  • петър колев-
  • футбол-
  • берое-
  • тец марица изток 2

За мен е важна отборната игра, а не индивидуални проблясци

Петър Колев: Нямаме притеснение за Берое, нещата в България се сменят много бързо - 1

Треньорът на Берое Стара Загора Петър Колев говори пред медиите за началото на лятната подготовка на тима. Наставникът призна, че търси вратар и крило. Колев допълни, че не е притеснен за бъдещето на Берое, след като служебният министър на енергетиката Андрей Живков обяви, че ТЕЦ "Марица-изток" е на загуба и не би трябвало да финансира отбора. Треньорът каза, че Серкан Юсеин ще играе в тима под наем този сезон.

"Преговаряме с вратар и с крило. Не съм доволен, защото няколко човека се забавиха. Имат самолетни проблеми. Има запитвания за наши фуболисти, но засега няма нищо. Има запитвания за някои играчи, но ще преценим дали да ги преотстъпим. Ще има дублиращ отбор в Б група, това е добре за младите играчи и тези, които не са намерили шанс в първия отбор. За мен е важна отборната игра, а не индивидуални проблясци. Играчите, които ще привлечем ще са на добро ниво. Серкан Юсеин ще играе под наем при нас този сезон. Времето ще е малко, но съм оптимист, имаме силите да се напаснем бързо. Нямам коментар за финансовия въпрос в клуба, нещата в България се сменят много бързо, нямаме притеснение към момента", каза Колев.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    14 0 Отговор
    След някой и друг ден ще имаш притеснение,точно от финанси...
  • 2 Кинжал

    11 3 Отговор
    80 милиона струва на държавата до момента този мафиотски клуб. Държавно предприятие работещо на загуба финансира ритнитопковци за милиони. Това само в държавата на мафията може да се случи! Куп федерации нямат достатъчно средства за подготовка, но треторазрядни футболисти на наши хора могат да харчат нашироко.

    Коментиран от #6

  • 3 Олипик във В група

    12 2 Отговор
    Не ме е яд, ако плащам с моите пари за футболисти българи, но те имат по 8,9 мазута. Я да се спасяват сами, и без това са профисинален клуб, държавата няма място в частен клуб. Инак трябва на всички да плаща тая сума...
  • 4 Смешници

    2 5 Отговор
    Всички ли дишате мръсни въздух на тема за да имате претенции на кого помага теца
  • 5 Шумков

    6 1 Отговор
    Сменят се и вие ще ходите да играете с Шипка-Гурково и с Чирпан. Преди мача, ще изчистят игрището от оборски тор и шума.
  • 6 разформироване

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Кинжал":

    Най-добре е да ги разформироват!
  • 7 Румпелщилцхен

    5 2 Отговор
    Тиквата се ориентира да си купува с държавни пари агитките на футболните клубове. Ама сега всичко ще се сгромоляса.