Last news in Fakti

23 Юни, 2021 19:44 2 163 3

Английски тим ще продължи да помага на ЦСКА

  • цска-
  • уотфорд-
  • наем-
  • футболисти-
  • помощ

Уотфорд държи правата на над 40 футболисти и ще търси нови отбори за част от тях, като "червените" са един от основните кандидати за играчи под наем

Английски тим ще продължи да помага на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Година след като ЦСКА се подсили с Джером Синклер и Адалберто Пеняранда за участието си в Лига Европа, клубът отново ще чака помощ от Уотфорд, твърди „Мач Телеграф“. Спортен директор на „стършелите“ е бившият шеф на „червените“ Кристиано Джарета, който осъществява горещата връзка между двата клуба.

Уотфорд, който спечели промоция за Висшата лига, държи правата на над 40 футболисти и ще търси нови отбори за част от тях. На ЦСКА ще бъдат предложени за избор част от играчите, които нямат шанс за първия отбор. Като потенциални кандидат изглеждат десният защитник от Испания Марк Наваро, който през миналия сезон бе под наем в Леганес, както и вътрешният халф от Нигерия Том Деле-Баширу. Вариант е и хърватският нападател Стипе Перица, който така и не успя да се наложи в английския клуб. Важно уточнение е, че Уотфорд ще продължи да плаща заплатите на своите играчи, които са непосилни за българския клуб.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Grishkovets Mikre

    0 3 Отговор
    Голямата новина е, че А1 напуска Тирето, но комунистическите отрочета се радват на Валтер Папазки, който е скрита лимонка на Цеките, Домусчиеви и Пеевски. Откраднаха бизнеса на Божков, за да финансират Литекс в София. ДПС и ДС плащат сметките на оранжавите припs4eta…

    Коментиран от #2

  • 2 Подхуями

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Grishkovets Mikre":

    А лефски- Подуене някой напуска ли ги? За спонсор питам или там са над тези неща. Важното е да гледат на другите в паничката. Колко трябва да си жалък за да гледаш другите а не изчезналия си отбор.
  • 3 червен

    0 0 Отговор
    ама ЛЕФСКИ ГИ СПОСОРИРАШЕ ЧЕРЕПА.ТОЙ Е ЧЕСТЕН БИНЕСМЕН.НE E КАТО ЦЕКИТЕ,ВАЛТЕР И ДРУГИТЕ