Last news in Fakti

24 Юни, 2021 14:36 2 588 4

Изненадващи промени в ЦСКА

  • цска-
  • дюш-
  • школа-
  • сашо борисов

Две уволнения в "червената" школа

Изненадващи промени в ЦСКА - 1
Сашо Борисов, снимка: БГНЕС/АРХИВ

ЦСКА се раздели с две от емблематичните фигури за клуба, съобщи Гонг. Скаутите в детско-юношеската школа на "червените" Сашо Борисов и Александър Йорданов са уволнени и са свободни да си търсят нова работа. Освободени са и и двама от треньорите в Академията на ЦСКА.

Борисов и Йорданов не са получили обяснение за причините, довели до решението, както и от кого е дошло предложението, след като преди месец бе показана вратата и на досегашния директор на школата Пауло Кардосо.

Сашо Борисов е бивш защитник на ЦСКА и националния отбор, а в последните 20 години е неизменна част от треньорския състав на "червената" школа с малки прекъсвания. Александър Йорданов пък е един от най-успешните треньори сред подрастващите, печелил няколко пъти шампионската титла с различни възрасти на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    7 19 Отговор
    Академията се казва Литекс и ще им намерят достойни заместници из между легендите на Литекс , а маже и от Етрополе.

    Коментиран от #4

  • 2 Стоян Александров

    7 7 Отговор
    Еееее няма страшно от Етрополе ще дойдат легенди. Биячи от селските стадиони, бо пък са легенди. Цеца върви добре за сега. Браво. Всичко е легенда до легендата, чорбар до чорбаря....браво. Сега ще Ви натупат у Европата и сте готови за първенството. А после си знаете къде ще сте : след Лудугорец разбирасе щото американците пазят Домуса добре. Той прави яко контрабандаъа и е цар на българите. Аааааа и сините хапченца за онези убийци от Ислямската държава също Киро гела ги прави....и още и още ама и туй служебното правителство не го пипа. Позор

    Коментиран от #3

  • 3 ЦСКА

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    Задължително е ЦСКА да си върне Методи Томанов! След Стоилов това е човекът, който е открил едни от най-добрите футболисти подвизавали се в нашето първенство.
  • 4 Н а й

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Троле, Мoжe дa cи пишeш кaквoтo иcкaш, нo пocлeднaтa инcтaнция ce прoизнece минaлaтa ceдмицa.
    Нa чeти aкo cи прoпуcнaл:



    Oкoнчaтeлнo: ЦCКA cи e ЦCКA. Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa (КAC) oкoнчaтeлнo пoтвърди рeшeниeтo нa ФИФA oт минaлaтa гoдинa и признa ЦCКA.

    КAC дoбaвя, чe ЦCКA трябвa дa ce cчитa зa cъщия клуб кaтo първoнaчaлния длъжник (a нe друг).

    Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa зaвършвa c „Рeшeниeтo нa aрбитрaжa в Швeйцaрия e oкoнчaтeлнo и нe пoдлeжи нa oбжaлвaнe.“

    Cлeд тoвa рeшeниe другият клуб, кoйтo имa прeтeнции дa e aвтeнтичeн - ЦCКA 1948, трябвa дa признae пoрaжeниeтo cи.