Last news in Fakti

1 Юли, 2021 01:00 2 320 1

Феновете на Евертън към Бенитес: Знаем къде живееш, не подписвай!

  • бенитес-
  • фенове-
  • заплаха-
  • подпис-
  • треньор-
  • ливърпул-
  • евертън

Запалянковците на "карамелите" не искат и да чуят за испанския специалист

Феновете на Евертън към Бенитес: Знаем къде живееш, не подписвай! - 1
Снимка: БГНЕС

Английският футболен клуб Евертън и испанският треньор Рафаел Бенитес са постигнали споразумение за тригодишен договор и той ще бъде подписан в следващите часове, съобщават медиите на Острова. Евертън е в търсене на петия си мениджър за последните пет години, след като Карло Анчелоти, който изведе отбора до десето място през миналия сезон във Висшата лига, реши да се завърне в Реал Мадрид. Така Евертън влезе в преговори с 61-годишния Бенитес, което предизвика смесени реакции сред феновете на отбора, тъй като испанецът е водил Ливърпул. През февруари 2007 той нарече Евертън "малко отборче".

Бенитес бе заплашван вече няколко пъти с банери. Един от тях бе окачен пред дома му и носеше надпис: "Знаем къде живееш, не подписвай". Испанецът и семейството му живеят в околностите от 2004 насам, когато той бе привлечен от Ливърпул.

До момента само един треньор е водил и двата мърсисайдски гранда. Това е Уилям Едуард Баркли, който бе начело на оригиналния Евертън в края на 19 век, а след това и на отцепилия се Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    0 2 Отговор
    ... този е фалшив тренер..гет аут