Last news in Fakti

22 Юли, 2021 10:44 2 729 6

Жената на блудствалия с дете футболист се изнесла след скандала

  • евертън-
  • блудство-
  • футболист-
  • дете

Футболистът, чието име все още не се разкрива, бе задържан от полицията миналия петък, преди да бъде пуснат под гаранция

Жената на блудствалия с дете футболист се изнесла след скандала - 1

Съпругата на футболиста на Евертън, арестуван по подозрения за блудстване с дете, се е изнесла от брачния им дом, а той е преместен на сигурно място.

Футболистът, чието име все още не се разкрива, бе задържан от полицията миналия петък, преди да бъде пуснат под гаранция. Сега съпругата му напусна дома им, съобщи MailOnline .

Източник, близък до играча, съобщава, че жената се утешава от членовете на семейството си.

"От надежден източник ми е казано, че той е в сигурна къща. Евертън го е прибрал и го подкрепя“, казва източникът на изданието.

Полицията нахлу в дома на играча по-рано този месец и иззе няколко вещи, а той е отстранен от тима си, докато тече разследването по обвиненията.

„Зашемети съблекалнята. Всички се надяват твърденията да не са верни", добавя източникът за реакцията сред съотборниците на футболистите.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 HUAWEI

    18 0 Отговор
    Нищо не се разбира от написаното
  • 2 Си ган

    16 0 Отговор
    Какъв превод само!!!! Пълна мистика...
  • 3 Това сериозно ли се случва???

    15 0 Отговор
    "Евертън го е прибрал и го подкрепя"??? Аз ако съм на място на феновете на Евъртън, досега да съм изхвърлил ръководството. Как може някой нормален да подкрепя насилници педофили??? Западни ценности сър! Парица царица, а животът на другите не струва и пукната пара.

    Коментиран от #6

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 0 Отговор
    ИЗРОД ПРЕСТЪПНИК УБИЕЦ ДАНО ГОРИ В АДА
  • 5 въпрос

    1 1 Отговор
    какво значи дете...ако е над 16 пак е дете...и не се споменава точната фактическа обстановка и обстоятелствата...ако жена му беше спала с някой 16 годишен пак ли щеше да е изнасилване...
  • 6 Николай

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Това сериозно ли се случва???":

    В Англия всички са подкрепяни с изключения на хората от Източта Европа.