Last news in Fakti

1 Юли, 2021 14:43 1 697 4

Крушарски обяви голяма новина, свързана с Локомотив (Пловдив)

  • локомотив (пловдив)-
  • христо крушарски-
  • съдружник

"Скоро в Локомотив Пловдив ще има човек, който да ми помага с издръжката на клуба", разкри босът на "смърфовете"

Крушарски обяви голяма новина, свързана с Локомотив (Пловдив) - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, направи доста интересни разкрития за бъдещето на клуба. Бизнесменът говори пред Gong.bg, като заяви, че съвсем скоро ще има сериозен човек, който ще му помага с издръжката. Той обяви, че целта пред Локо Пд е да има два свои отбора във Втора лига - Локомотив Пловдив 2 и Рилски спортист, като идеята е тези два клуба да захранват представителния тим на "смърфовете" с качествени кадри.

"Скоро в Локомотив Пловдив ще има човек, който да ми помага с издръжката на клуба. Взаимно ще си помагаме. Аз оставам собственик. Сега не е моментът да разкривам дали ще вземе акции или ще помага като спонсор. Скоро ще разберете, имайте малко търпение.

Целта пред нашия клуб е много ясна - да изградим печеливш продукт. Искаме да имаме два наши отбора, които да участват във Втора лига - Рилски спортист и Локомотив Пловдив 2. Идеята е тази два клуба да захранват представителния отбор на Локомотив с качествени кадри. Футболистите трябва да разберат, че като вземат трябва да върнат. Това става със силни мачове и развитие. Не бива да бъдат само консуматори.

Напоследък чувам какви ли не приказки. Само че никой не представя конкретни планове за развитието на българския футбол. Щели да дават първенството на ПФЛ. И какво от това? Всичко ще се върви както досега.

Стига с тези празни приказки, дайте да направим нещо добро за българския футбол. От много приказки, някой може да хване инфекция на устата и да онемее. На вас харесва ли ви ЕП? На мен много. И ние може да сме там, но не с приказки, а с много работа", заяви още Крушарски.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    7 5 Отговор
    Клошарски скоро ще рови по кофите.
  • 2 Дельо Хайдутин

    9 2 Отговор
    Кой е човекът!? Диксън ли?

    Коментиран от #4

  • 3 Георги Андреев

    4 6 Отговор
    Преди повече от половин век сваляхме шапка на учителите си и възрастните хора!Днес трябва всички да сваляме шапки на хора като г-н Крушарски!
  • 4 То е ясно

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дельо Хайдутин":

    Свинара на агент Гоце ще пере пари !