Last news in Fakti

3 Юли, 2021 09:35 2 186 4

COPA AMERICA 2021: Бразилия излъга Чили и се класира на полуфинал

  • копа америка 2021-
  • бразилия-
  • чили-
  • 1:0

Двубоят съвсем не бе лесен за бразилците. Две минути след гола на Пакета "Селесао" остана с човек по-малко заради червен картон на Габриел Жезус

COPA AMERICA 2021: Бразилия излъга Чили и се класира на полуфинал - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Отборът на Бразилия е на полуфиналите на Копа Америка, след като се наложи с 1:0 над Чили. Почетният гол в мача бе дело на Лукас Пакета и падна в 46-ата минута. Халфът на Лион замени Роберто Фирмино на почивката и секунди след началото на втората част отбеляза победното попадение.

Двубоят съвсем не бе лесен за бразилците. Две минути след гола на Пакета "Селесао" остана с човек по-малко заради червен картон на Габриел Жезус. Нападателят на Манчестър Сити извърши грубо нарушение и бе изгонен. До края Чили имаше инициативата, но не успя да изравни.

Полуфиналният сблъсък срещу Перу ще се състои на 6-и юли. Другият полуфиналист ще бъде определен от двойките Аржентина - Еквадор и Уругвай - Колумбия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не ги е срам

    2 0 Отговор
    Лъжци
  • 2 Гражданин

    1 1 Отговор
    1:0 и почетен гол :)

    Коментиран от #3

  • 3 Лост

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гражданин":

    Даже някой не е разбрал какво искаш да кажеш и ти е сложил минус. Автора да обясни какво има предвид под почетен гол, защото така излиза, че Бразилия са вкарали, но са загубили мача.
  • 4 Футбол

    1 0 Отговор
    Автора не рзбира нищо от спорт.Казва се победен гол.