Last news in Fakti

3 Юли, 2021 17:16 3 907 10

Хамилтън ще взима умопомрачителна заплата от Мерцедес в следващите 2 години

  • люис хамилтън-
  • мерцедес-
  • нов договор-
  • годишна заплата

За да бъде съгласуван новият контракт и да бъдат изчистени всички детайли около сделката, двете страни са преговаряли около два месеца

Хамилтън ще взима умопомрачителна заплата от Мерцедес в следващите 2 години - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Люис Хамилтън подписа нов двугодишен договор с Мерцедес, което ще задържи британеца в отбора до 2023 година включително.

За да бъде съгласуван новият контракт и да бъдат изчистени всички детайли около сделката, двете страни са преговаряли около два месеца, информира Би Би Си.

Хамилтън ще получава в банковата си сметка по 55 милиона долара годишно, това е сумата, която той получаваше и преди пандемията от коронавирус.

Британецът е пилот на Мерцедес от 2013 година.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Яшко

    19 1 Отговор
    Аз за милион на година съм съгласен да карам тези болиди.

    Коментиран от #7

  • 2 Швейцария

    12 5 Отговор
    Сигурно ще дава топъл обяд на 300 000 слаби хора социално. Ще ги носи на оня свят. Сребролюбец.

    Коментиран от #3

  • 3 Абе

    27 3 Отговор

    До коментар #2 от "Швейцария":

    Управляващите в Мерц са кухи лейки(по примера на управляващите в Германистан), вместо да вземат Джордж Ръсел от Уилямс, който е млад и перспективен и ще им струва много по-малко пари(той също е техен човек и се видя че кара страшно добре)те продължават да наливат луди кинти в маймуняка, дето без огромното предимство дето му дават от Мерц щеше да си е още с оная много спорна титла от 2008 и отдавна щяха да са го изгонили от Ф1 щото никой нямаше да му трае тъпите номера и проблеми дето създаваше.
  • 4 Луис шебека

    16 2 Отговор
    Когато съм с най бързата кола съм много бърз.
  • 5 Зайко Байко многознайко

    10 1 Отговор
    Снежан и седемте глупави джуджета от Мерцедес! Тия където са на върха на хранителната верига много често губят връэка с реалноста и вэемат ирационални решения!
  • 6 Хехе

    5 0 Отговор
    Е*ати набутването! Тези наред ли са? За прехвалени ягоди не се взема голяма кошница!Той сезона свърши..
  • 7 Sieg

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Яшко":

    Хубавото е, че не само ще ги караш с болида на Хамилтън и шампион ще станеш. Бутат го яко, не само в БГ го виждат това, а във всички сайтове по света подиграват Хамилтън. Ами то се вижда, че 6 титли взе с кола без конкуренция. Колкото и да го позлатявате не е златен, ЧЕРЕН е. Хубост на сила не става. Прехвален пилот!

    Коментиран от #9

  • 8 Кико

    5 0 Отговор
    Тези добре ли са бе.Аз ще им карам колите за годишна заплата 100 хилки в евраци.какви са тези 55 милиона.тя Украйна плаща толкова за газ през зимата за отопление
  • 9 Баварец

    1 5 Отговор

    До коментар #7 от "Sieg":

    Не знам какво ти значи Ника, но си мноооого далеч от Ф1! А е черен и успява, а ти ще си останеш НИКОЙ! Хамилтън е емблема, бранд, който им продава на Мерц, колите! 55 милиона са по-малко отколкото биха платили за друга реклама, а Ръсел е талант, но нищо повече все още! Ако върви така и той ще стигне до Хамилтън, а колкото повече стои в Уилямс, толкова по-добре за него! Верстапен ще стане много голям сега, защото 5 години работи за този момент, пък дори и да е втори тази година, което не е изключено! Скоро от Мерц ще схванат номерата на Ред Бул!!! Ако не те, Макларън ще го направят! Но ти, май не знаеш за какво иде реч, а?
  • 10 Някои

    0 0 Отговор
    Какви са тези 55 млн хората по кофите храна търсят този свят на никаде не отива дефакто годишно тои кара мат 30 пъти за всяко каране ще получава по 1.5 млн лудница