6 Юли, 2021 18:49 2 355 2

UEFA EURO 2020: Феноменален английски жест към Ериксен утре

  • англия-
  • дания-
  • евро 2020-
  • жест-
  • кристиан ериксен

Както е известно, утре е полуфиналният сблъсък на Евро 2020 между Англия и Дания

UEFA EURO 2020: Феноменален английски жест към Ериксен утре - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Английският национален отбор ще подкрепи по свой начин Кристиан Ериксен преди утрешния полуфинал с Дания. Капитанът Хари Кейн, който е много близък с халфа от времето, когато двата играха в Тотнъм, ще подари на капитана на "червения динамит" Симон Кяер фланелка на Англия с името на Ериксен и №10. Освен това, всички играчи на "трите лъва" ще се подпишат на екипа и ще отправят позитивните си пожелания към звездата на Дания.

"Писах си с него след това, което се случи. Пожелах му всичко най-добро. Той веднага ми отговори и каза, че е ОК. Чувствах, че трябва да го оставя на спокойствие. Това беше емоционално влакче на ужасите не само за него, но и за семейството му. Сигурен съм, че в сряда ще вика срещу мен, но така и трябва да бъде. Знаем, че случилото се обедини Дания като отбор и им даде допълнителни сили. Ние трябва да се фокусираме върху собственото си представяне“, заяви Кейн.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Шопо

    3 1 Отговор
    Затова обичам спорта-възпитава най-добрите качества у човека !!!