Last news in Fakti

13 Юли, 2021 16:18 1 147 0

Локомотив Пловдив си върна Милош Петрович

  • петрович-
  • завръщане-
  • договор-
  • представяне-
  • локомотив пловдив

31-годишният десен бек подписа договор за 3,5 години със "смърфовете“

Локомотив Пловдив си върна Милош Петрович - 1
Снимка: lokomotivpd.com

Локомотив (Пловдив) обяви завръщането на Милош Петрович в клуба, пише официалният сайт на „черно-белите“.

Милош Петрович подписа договор за 3,5 години със "смърфовете“. 31-годишният десен бек игра за Локо (Пловдив) от лятото на 2018 до пролетта на 2021 г., след което премина в Ксанти. С екипа на „черно-белите“ той спечели два пъти купата на България и един път Суперкупата на страната.

“Вълнувам се много, че отново съм играч на Локомотив! Пловдив ми е като втори дом, тук винаги съм се чувствал страхотно. Пожелавам си да изживея отново същите хубави и паметни моменти, които имах и преди! Ще продължа да давам всичко от себе си за Локомотив! Сега мислите ни са насочени към първата официална среща, която ще е със Словачко на 22 юли на “Лаута”. Труден мач ще е, но вярвам, че ще започнем сезона с победа!”, коментира Петрович пред официалния сайт на Локо (Пловдив).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА