Last news in Fakti

23 Юли, 2021 01:00 1 679 0

Арсенал се прицели в английски национал

  • арсенал-
  • рамсдейл-
  • трансфер-
  • национал-
  • шефилд юнайтед

"Артилеристите" искат да вземат вратаря на Шефилд Юнайтед - Ааръм Рамсдейл

Арсенал се прицели в английски национал - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал възнамерява да отправи оферта към Шефилд Юнайтед за вратаря Аарън Рамсдейл. Според английските медии “остриетата“ са склонни да приемат предложение на стойност 30 млн. паунда. Стражът впечатли с изявите си през миналия сезон и въпреки че Шефилд изпадна, той бе повикан в състава на Англия за Евро 2020.

“Топчиите“ искат да се подсилят с още един играч на този пост, тъй като Бернд Лено показа колебания през сезон 2020/21. Преди година Шефилд Юнайтед привлече Рамсдейл от Борнемут за сумата от 18,5 млн. паунда, но не желае да го продава и е готов да се раздели с 23-годишния играч само срещу сериозно предложение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА