Last news in Fakti

25 Юли, 2021 16:00 2 086 0

Павел Недвед с важни новини за Дибала и Роналдо

  • ювентус-
  • павел недвед-
  • пауло дибала-
  • кристиано роналдо-
  • джорджо киелини

С Джорджо Киелини ще говорим, когато се върне от ваканцията си

 Павел Недвед с важни новини за Дибала и Роналдо - 1
Снимка: Twitter

Вицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед настоява, че клубът има достатъчно време, за да стигне до споразумение за удължаване на договора на Пауло Дибала и заяви, че Кристиано Роналдо ще остане при „бианконерите“.

„Агентът на Пауло е бил в контакт с клуба и се очаква да пристигне в Торино следващата седмица. Навреме сме, за да разрешим ситуацията. Това не е проблем“, заяви Недвед „Скай Спорт“.

„Роналдо ще се завърне към тренировките в понеделник и ще остане при нас. Докато с Джорджо Киелини ще говорим, когато се върне от ваканцията си“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА