Last news in Fakti

25 Юли, 2021 19:06 1 829 2

Доброволка колабира по време на връчване на медали на Олимпийските игри в Токио

  • токио 2020-
  • доброволка-
  • колабира-
  • припадна-
  • уилям шенър

Това стана на стрелбището в Асака при награждаването на Уилям Шенър

Доброволка колабира по време на връчване на медали на Олимпийските игри в Токио - 1

Доброволка припадна по време на церемония по връчване на медали на Олимпийските игри в Токио днес. Това стана на стрелбището в Асака при награждаването на Уилям Шенър. Представителят на САЩ спечели при стрелбата на 10 метра пушка.

Олимпийската музика продължаваше да звучи, когато персоналът и медицинският щаб отидоха да окажат първа помощ на жената. Друг доброволец направи вятър с помощта с документи, в опит да я охлади.

Колабиралата е поставена на носилка след няколко минути. Медиците си тръгнаха по-късно, когато работници вътре обърнаха жената настрани и разговаряха спокойно с нея.

Голямата топлина и влага оказват огромно влияние върху Олимпийските игри в Токио, особено на открити места. Стрелбището в Асака е климатизирано, но все още е изключително топло. По този повод тенисистите Новак Джокович и Даниил Медведев официално се оплакаха, молейки срещите да се играят в по-късните часове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варненец

    17 2 Отговор
    С първа или втора ваксина е била?
  • 2 Не е от жегата

    9 0 Отговор
    От маската е.