Last news in Fakti

27 Юли, 2021 12:30 2 155 4

Съдиите спряха Ивайло Иванов в Токио

  • ивайло иванов-
  • токио 2020-
  • олимпийски игри-
  • джудо

Българинът изигра перфектен тактически двубой и очевидно бе по-активният на татамито, но съдиите подминаха две фалшиви атаки на противника му и не дадоха трето наказание, с което узбекистанецът трябваше да бъде дисквалифициран

Съдиите спряха Ивайло Иванов в Токио - 1

Джудистът Ивайло Иванов приключи участието си в категория до 81 кг на Олимпиадата в Токио след загуба от узбекистанеца Шарофидин Болтабоев на 1/8-финал.

Българинът изигра перфектен тактически двубой и очевидно бе по-активният на татамито, но съдиите подминаха две фалшиви атаки на противника му и не дадоха трето наказание, с което узбекистанецът трябваше да бъде дисквалифициран.

След умишлено накъсване на битката Болтабоев успя да разконцентрира Иванов и извърши успешна атака за "златна точка", при която българинът не успя да реагира добре и загуби 10-минутния трилър.

Така родното джудо остана без представител в Токио, след като всички българи отпаднаха на осминафинална фаза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    9 8 Отговор
    Групата туристи кога се прибира ?
  • 2 Да върнат парите

    8 3 Отговор
    Естествено - ако не са виновни съдиите ще е международното положение.
  • 3 Coach

    9 2 Отговор
    Няма как да играеш тактически на олимпиада,излизаш за победа на твоята родина и себе си на всяка цена!Или влизаш в историята, или потъваш в небитието!
  • 4 Сметководител

    8 4 Отговор
    Екскурзията на олимпийските туристи струва на данъкоплатците 24 млн лв. Половината са в Чекмеджето. За Крадлев 4 млн за посредник.