28 Юли, 2021 19:08 2 229 0

Астън Вила поиска рекордните 100 милиона паунда за Джак Грийлиш от Манчестър Сити

  • джак грийлиш-
  • астън вила-
  • манчестър сити

Астън Вила не желае да намалява цената, защото иска да изгради отбор около него, с който да може да се бори за трофеи и класиране в европейските турнири

Астън Вила поиска рекордните 100 милиона паунда за Джак Грийлиш от Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити е готов да предложи 75 милиона паунда за трансфер на нападателя на Астън Вила - Джак Грийлиш, пише британският "Daily Mail".

Според изданието бирмингамци не са готови да продадат играча за по-малко от 100 милиона паунда, което би било рекорд за покупка на британски играч.

Астън Вила не желае да намалява цената, защото иска да изгради отбор около него, с който да може да се бори за трофеи и класиране в европейските турнири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА