30 Юли, 2021 23:46 1 237 6

Славия и Царско село не намериха пътя към гола

  • славия-
  • царско село-
  • 0:0-
  • efbet лига

"Царете" бяха по-близо до гола след удар в гредата на Луи Нганиони

Славия и Царско село не намериха пътя към гола - 1
Снимка: Sportal.bg

Отборите на Славия и Царско село изиграха динамичен двубой, но в крайна сметка не успяха да се победят, завършвайки при резултат 0:0 в откриващ мач от втория кръг от сезон 2021/2022 в efbet Лига. Гостите бяха по-близо до гола след удар в гредата на Луи Нганиони в 49-та минута.

Началните 15 минути представиха на зрителите на стадион "Славия" доста брак, но въпреки всичките първите шансове бяха за домакините. В 12-та минута първи удар в мача отправи Тони Тасев, но шутът мина доста над вратата на Янко Георгиев.

Две минути по-късно Тасев пробва реакцията на Тасев, но стражът се намеси с лекота. Последваха по-добри минути за Царско село, съответно и неточни удари на Димо Бакалов и Христо Попадийн в 25-та минута.

В 34-та минута дойде най-добрия шанс за гостите. След грешка при разиграването Ален Стеванович получи топката от Мезу на границата на наказателното поле, стреля, но Вуцов се намеси на ниво.

Пет минути по-късно Вуцов отново трябваше да се намесва. Васил Шопов се завъртя по отличен начин в наказателното поле и стреля точно, но Вуцов спаси с протегнат крак.

Само няколко минути след началото на втората част Царско село се оказа най-близко до момента в срещата до попадението. След атака по левия фланг топката стигна до другата страна на наказателното поле, където Луи Нганиони успя да нанесе мощен удар в гредата на вратата на Славия.

Около 60-та минута "белите" отправиха три поредни удара в рамките на около 2 минути, дело на Калоян Кръстев, Макрилос и Кирилов. И в трите случая обаче до гол не се стигна, а Янко Георгиев трябваше да направи само едно сравнително рутинно спасяване.

Осем минути по-късно Царско село за пореден път беше близо до попадението. След контраатака на гостите Миси Мезу получи на границата на наказателното поле и стреля, но не намери целта.

Червените продължиха да са по-активния тим и три минути преди края можеше да стигнат до успеха. Лукас Диас успя да навлезе към вратата на Светослав Вуцов и отправи мощен удар, но българският вратар се справи на ниво.

В крайна сметка попадение така и не падна и двубоят завърши при подялба на точките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пффф

    2 0 Отговор
    Къде го е ония мазник Венци сега да се пъчи и да коментира? Сега що се покри а? Щот тотото излезна а?Тъли бе бат Венци?
  • 2 поредни кръгли нули

    1 0 Отговор
    баати умрелият ни футбол бре, майкооо
  • 3 Ххх

    1 0 Отговор
    Те са били на лов бе 😁😁😁
  • 4 томето русеф

    0 0 Отговор
    Апотеоз на антифутбола! Любопитни са аматьорите на Левски, колко са слаби и докога няма да плащат заплати на служителите в клуба!
  • 5 Левски 1914

    2 1 Отговор
    Тези са " царе " колкото и МЕНТЕТО са " АРМЕЙЦИ ".

    Коментиран от #6

  • 6 Бай Стою касапина

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Полей си главата със студена вода, че рано те е напекло.