4 Август, 2021 16:58 2 143 3

Десподов: Да не се хващаме за пропуска ми

  • лудогорец-
  • олимпиакос-
  • пропуск-
  • шансове-
  • реванш-
  • квалификации-
  • шампионска лига-
  • десподов

"Шансовете си остават 50:50, така че всичко ще се реши в Разград във вторник", заяви крилото на Лудогорец

Десподов: Да не се хващаме за пропуска ми - 1
Снимка: БГНЕС

"Може би има съжаление в нас, но мисля, че 1:1 е добър резултат. Шансовете си остават 50:50, така че всичко ще се реши в Разград във вторник“, заяви Кирил Десподов, който бе героят на Лудогорец при гостуването на Олимпиакос в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Нападателят вкара гол от фаул, но в последните минути пропусна от чиста позиция да отбележи за втори път и да донесе победата на своя отбор.

"Да не се хващаме за този пропуск. В 93-ата минута правя спринт и мисля, че изиграх по най-добрия начин ситуацията. Ако не бях шутирал веднага, аз видях с периферното зрение, че двама от защитниците на Олимпиакос тичат към вратата. Ако бях направил още едно докосване, те щяха да стигнат до вратата и тогава как щеше да влезе топката. Пробвах, бях под ъгъл, не се оправдавам. Всички изпускат, аз също съм изпускал доста пъти. Можеше да стане 2:1 за нас, но не съжалявам. Това е, опитал съм, не можах да я вкарам. Надявам се във вторник, ако имам такава ситуация, да влезе“, коментира Десподов.

"Това, което видяхме и в предишния мач на Олимпиакос срещу Нефчи, те играха по същия начин. Чакаха си моментите, много добре играят в защита. Компактен отбор са. Не ни пресираха високо, но в тяхната половина не ни оставяха много пространства. Успяхме да се измъкнем на базата на бързите футболисти, които имаме“, каза още българският национал.

Десподов коментира и ситуацията с преките свободни удари, които имаше възможност да изпълни в мача. При един от тях през второто полувреме той успя да порази вратата на Олимпиакос: „Позицията беше по-удобна, защото беше по-назад. Първият фал беше доста напред, а Олимпиакос имат високи играчи и е много трудно да прехвърлиш стената от тази позиция. Топката беше почти на линията на пеналта. Трябваше да я бия в него, да пробвам. Вторият фал беше на доста добра позиция, която се радвам, че успях да реализирам. Доста фалове изпуснах, доста греди ударих, радвам се, че в този момент дойде голът.

Нека да оставим те да са фаворит във вторник. Нека нещата да са 50:50, но да клонят към тях. Нека те да са фаворит. Иначе беше доста топло. Не помня да съм играл на по-топло време“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добре де..

    4 11 Отговор
    Добре, няма да се хващаме за пропуска ти. На реванша ще гледаме как се хващате за палците.
  • 2 Йоргос

    6 2 Отговор
    Ние от ПАОК-Солун, стоим твърдо за Лудогорец! Вън враговете ни Олимпиакос от турнира!
  • 3 ФЪН

    5 7 Отговор
    ако ва изритат от шампионска лига, направо се гръмни, космонафтска му работа .......