Last news in Fakti

5 Август, 2021 13:45 1 827 4

Бербатов: Знам какво чувства Хари Кейн

  • бербатов-
  • кейн-
  • изтощение-
  • умора-
  • трансфер-
  • желание-
  • тотнъм

"Той ще бъде изтощен психически и физически след всичко това", заяви бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм

Бербатов: Знам какво чувства Хари Кейн - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов направи сравнение между ситуацията, в която се намираше той през лятото на 2008 година, преди да бъде трансфериран от Тотнъм в Манчестър Юнайтед, и тази на Хари Кейн, който реши да бойкотира тренировките на "шпорите", за да форсира своя трансфер в Манчестър Сити. По онова време Берба обаче не си позволи подобен бойкот и проведе цялата предсезонна подготовка с лондончани. След това влезе като резерва в първия мач за сезона срещу Мидълзбро, но в следващите две срещи не взе участие, тъй като сам е признал, че умът му е другаде. Така се стигна до преминаването му в Манчестър Юнайтед в последния ден на летния трансферен прозорец.

"Знам как точно се чувства Хари Кейн. Знам, че ще трябва да премине през труден и объркващ период, в който милион въпроси ще се въртят в главата му. Той ще бъде изтощен психически и физически след всичко това. Сега ще започне да си задава толкова много въпроси, с които ще саботира сам себе си. Дали аз, г-н Спърс, съм прав, като не ходя на тренировки? Защо го правя? Какво ще се случи, ако това не проработи и трябва да се върна при старите си съотборници? Как ще ги погледна в очите? Как ще погледна феновете в очите? Ще ми простят ли? Сигурен сън, че Кейн се разкъсва от тези въпроси и преминава през болезнен период.

Аз все пак бях изненадан. Не мисля, че това е правилният начин. Аз никога не съм бойкотирал тренировките. Не играх в два мача. Беше трудно да го призная, но намерих сили да кажа, че ако играя, умът ми няма да е на терена, така че по-добре да оставя моите съотборници да свършат тяхната работа. Присъствах на всяка тренировка, но умът ми беше другаде. Сигурен съм, че Хари ще поднови тренировки. След това идва трудната и интересната част с мачовете. Ако трансферът стане, мисля, че това ще се случи в последния ден на трансферния прозорец. Бих искал обаче този въпрос да се разреши по-скоро, защото не ми се ще да виждам как бойкотира мачове“, заяви Бербатов.

При мен бе по-различно, защото аз бях чужденец от малка страна и това бе шанс, който се открива веднъж в живота. Кейн си е у дома и е звезда от световен мащаб. Ще разочарова доста хора, особено феновете, които го почитат. Някой ще разберат, други никога няма да разберат. Футболът е жесток. Болката ще бъде по-голяма, отколкото, когато напуснах аз“, добави българинът.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    3 9 Отговор
    Хари кейн се чувства английски национал а ти какъф се чувстваш мистър ненационален бг г..:)
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Го4о

    3 2 Отговор
    Ей, селски бек, не се сравнявай с Хари Кейн, защото ставаш за смях!!!! Твойта място е "Пирин" Благоевград.

    Коментиран от #4

  • 4 Футболен фен

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Го4о":

    Предполагам,че нямаш нищо общо с футбола,но си разпознал две известни имена и си решил да иззлобееш с по-познатото ти българско име,защото имаш такъв манталитет.