Last news in Fakti

6 Август, 2021 16:30 1 854 0

Лапорта: Меси сам ще реши кога и как ще се сбогува с феновете

  • меси-
  • сбогуване-
  • почит-
  • лапорта-
  • напускане-
  • барселона-
  • фенове

"Ние бихме му отдавали почит почти всеки ден за това, което е направил за Барселона", призна президентът на каталунците

Лапорта: Меси сам ще реши кога и как ще се сбогува с феновете - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Барселона Жоан Лапорта даде ясно да се разбере, че Лионел Меси сам ще реши кога и как ще се сбогува с каталунския клуб. Заради COVID-19 обстоятелствата са по-различни.

"Ще отдадем необходимата почти към Лео така, както му подхожда. Ние бихме му отдавали почти всеки ден за това, което е направил за Барселона. Настоящите обстоятелства заради COVID-19 ни затрудняват, но ще има време и ще го направим със сигурност. Надявам се някой ден да го видя отново в Барселона, защото вратите на клуба винаги ще са отворени за него“, коментира Лапорта.

"Не искам да коментирам нищо за бъдещето му, защото трябва да го попитате него за това. Това, което знам е, че към Меси е имало интерес от различни отбори, защото е най-добрият играч в света и това е нормално. Единственото нещо, което мога да направя е да му пожелая да има късмет, където и да отиде“, добави президентът на Барселона.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА