14 Август, 2021 12:24 1 484 0

Славия иска да завърши селекцията с привличането на нападател

  • златомир загорчич-
  • славия-
  • селекция-
  • нападател

Опцията с Исмаил Иса пропадна и може да очакваме нов чужденец, който да даде нужната мощ в атаката

Славия иска да завърши селекцията с привличането на нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Славия изпитва сериозни затруднения при реализирането на попадения и това е видно от резултатите на "белите" от старта на сезона. Тимът е реализирал едва две попадения от началото на кампанията и въпреки че едно от тях е дело на Калоян Кръстев, бившият младежки национал не оправдава очакванията.

През пролетта Питър Макрилос и Радослав Кирилов реализираха решителните голове, но сега не показват тази ефективност и това е проблем за Златомир Загорчич.

От "Овча купел" не крият, че търсят човек за атаката си и едва след като такъв бъде намерен, селекцията ще бъде завършена. Опцията с Исмаил Иса пропадна и може да очакваме нов чужденец, който да даде нужната мощ в атаката.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА