Last news in Fakti

16 Август, 2021 18:30 2 362 4

Левски ще подпише цели три договора с новия си спонсор

  • левски-
  • синя приказка-
  • информация-
  • палмс бет-
  • договор-
  • спонсор

Това стана ясно от профила във "Фейсбук" "Синя Приказка"

Левски ще подпише цели три договора с новия си спонсор - 1
Снимка: БГНЕС

Профилът във „Фейсбук“ „Синя Приказка“, който придоби популярност заради достоверната си информация за Левски, разкри подробности за предстоящия договор между клуба и „Палмс Бет“.

Става ясно, че със „сините“ договорът няма да е само един, а три и ще покриват различни направления. Един от тях ще е свързан с прехвърляне на маркетинговата дейност от клуба към букмейкъра.

Предстоящото обвързване на Левски с „Палмс Бет“ ще подсигури изцяло съществуването на клуба за последните пет години.

Публикацията на "Синя Приказка" във "Фейсбук":
Договорът с Палмс бет няма да е един, а ще са три. Покриват различни направления - Спонсорски, за мърчандайз, и един за аутсорсване на цялата маркетингова дейност от Левски към Палмс Бет. Договора е мащабен и това е една от причините да се случва по бавно. Затова и някои от ръководителите на Левски бяха казали, че такъв договор до сега в България не е подписван. С този договор, Сираков подсигурява изцяло съществуването на клуба през следващите 5 години. Това означава, че дори и да си тръгне днес, след него клуба ще е подсигурен. Това до сега не се е случвало, защото след всеки собственик парите в клуба се спираха и Левски беше пред фалит и се чакаше да дойде следващия да покрие някаква финансова дупка за да може да започне отбора сезона. Това сега ще бъде избегнато благодарение изцяло на Сираков и Павел Колев. Използвах думата „съществуване“, защото парите от Палмс Бет ще осигурят съществуване, но за някакво по бързо развитие към успехи, хората от Левски ще трябва да се постараят да намерят поне още един спонсор с подобни параметри...


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Левски 1914

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "мдаааа":

    ЛЕВСКИ ЩЕ СЕ ОПРАВИ - ТИРЕ - МЕНТЕ - Микре обединени с Етрополе НИКОГА НЯМА да стане цска цска ФАЛИРА.
  • 3 Алфа Вълкът

    4 2 Отговор
    Наблегнете на "съществуването", не става въпрос за оцеляването! Като свърши договора ще се окаже, че сте се заботрачили с още 10-15млн . За мен като цесекар е супер новина, ще има ви млатим по 3-4 пъти на година още доста време, е поне докато не направят с Шиши като с Божков.

    Коментиран от #4

  • 4 Оптимисти

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Вълкът":

    Хехе а къде ще е Ганчев след 5 години? Големи сте оптимисти.