Last news in Fakti

17 Август, 2021 10:06 1 801 2

Станимир Стоилов сравни Левски с Астана

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • астана

Когато играчите и треньорите се сменят бързо, е ясно какво става

Станимир Стоилов сравни Левски с Астана - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов сравни “сините” с Астана. Спряганият за завръщане на “Герена” специалист говори пред казахстанския сайт sports.kz, като заяви, че двата клуба, в които е работил, са с една съдба заради постоянното текучество на треньори и футболисти.

“Когато видях какви процеси протичат в Астана, ясно ги разбирах, защото имах много натрупан опит в България, където с Левски бе направено същото. Когато играчите и треньорите се сменят бързо, е ясно какво става. Остава впечатлението, че Астана в момента се използва като училище за начинаещи треньори”, сподели Стоилов.

“Все пак, мисля, че отборът може да се върне на мястото, което загуби. Но са необходими правилните хора, истински професионалисти, които да управляват клуба и да възвърнат инвестициите. Има нужда от добър подбор на футболисти, а това е много труден процес”, добави още българинът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 2 Отговор
    Отивай на стадиона и започвай да работиш не се назландисвай нали знаеш песента на Лили Иванова - Не всичко е пари приятелю.

    Коментиран от #2

  • 2 SH BG

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Има и други песни...

    Г.Минчев: - "А без пари не пускат в ресторант, дори и най-добрия музикант"...!!!

    Дааа...!!!