Last news in Fakti

21 Август, 2021 20:45 1 660 1

От Реал Мадрид не са казали последната си дума за Мбапе

  • реал мадрид-
  • килиан мбапе-
  • псж-
  • оферта

Испанският гранд ще предложи 170 млн. евро за младата надежда на френския футбол

От Реал Мадрид не са казали последната си дума за Мбапе - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Реал Мадрид планира да подсили състава си с нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе още това лято. Мадридчани ще направят финално предложение на парижани, съобщава AS.

Испанският гранд ще предложи 170 млн. евро за френския нападател.

Реал се надява сделката да стане факт по време на паузата за мачовете на националните отбори. Ако всичко върви по план, Мбапе ще премине на "Бернабеу" преди закриването на трансферния прозорец.

Мбапе вече анонсира желанието си да премине в друг клуб и позицията му не е променена дори след идването на Лионел Меси. През миналия сезон в Лига 1 Мбапе вкара 27 гола и асистира за седем в 31 мача от първенството. На Евро 2020 нападателят участва в 4 срещи и не успя да се разпише.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Донарума

    1 0 Отговор
    Донарума да си каже тежката дума.