Last news in Fakti

1 Септември, 2021 16:15 1 847 1

Тежък удар за Лудогорец - звезда на тима е аут за дълго време

  • вандерсон-
  • контузия-
  • операция-
  • аут-
  • звезда-
  • лудогорец-
  • удар

Вандерсон е със скъсана предна кръстна връзка

Тежък удар за Лудогорец - звезда на тима е аут за дълго време - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-добрите футболисти на Лудогорец Вандерсон е със скъсана предна кръстна връзка и ще отсъства от игра дълго време. Бразилецът с български паспорт се контузи при гостуването на Пирин, спечелено с 3:1. Националът, който не получи повиквателна от Ясен Петров за предстоящите три мача, влезе в игра като резерва и след минути получи травма. Оказа се, че тя е повече от сериозна.

Това е втора подобна травма за Вандерсон. Той получи травмата през лятото на 2019 година и успя да се върне в игра едва през зимата на 2021 година. Сега 33-годишният играч получава контузия след 9 месеца в игра.

Вандерсон се очакваше да бъде основен футболист на Лудогорец, особено след контузията на Каули Оливейра, която ще го извади от терена поне за 2 месеца.

Очаква се в следващите 48 часа Лудогорец да картотекира футболистите си за груповата фаза на Лига Европа, като със сигурност Вандерсон няма да попадне в списъка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 1 Отговор
    Важен футболист направил много за Лудогорец.Трябва да купуват ,дано намерят с неговите качества!Защо не е играл в националния отбор след,като има граждансто бъларско?