Last news in Fakti

2 Септември, 2021 14:41 2 426 3

Анхел Ди Мария: Ван Гаал е най-лошият треньор в кариерата ми

  • анхел ди мария-
  • ван гаал-
  • манчестър юнайтед

Не му харесваше играчите да са по-важни от него

Анхел Ди Мария: Ван Гаал е най-лошият треньор в кариерата ми - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на аржентинския национален отбор и Пари Сен Жермен - Анхел Ди Мария заяви, че Луис ван Гаал е най-лошият треньор в кариерата му.

Футболистът работи с нидерландеца в Манчестър Юнайтед през сезон 2014/15, но не успя да се наложи при "червените дяволи" и премина в ПСЖ.

"Дадоха ми фланелката с номер 7 в Манчестър Юнайтед, но проблемът ми там беше треньорът. Ван Гаал е най-лошият треньор в кариерата ми.

В един мач вкарах гол и направих асистенция, а на следващия ден треньорът ме критикува и ми показваше само неточните ми пасове. Той не ме харесваше от първия ми ден, не му харесваше играчите да са по-важни от него", каза Ди Мария.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РиСтО СтоИчКОФ

    12 0 Отговор
    И аз съм на същото мнение.Патока,се има за най-важният...А всъщност е просто един неуспял футболист и посредствен треньор..
  • 2 пешо

    7 0 Отговор
    питайте стойчков за ван гал , отговора ще е интересен , пишете какво би отговорил .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.